5 ok amiért a fotósoknak is megéri egyedi pendrive-ot venni

Legyen szó egy éppen épülő kisvállalkozásról vagy már népszerű nagy vállalkozásról, mindig érdemes elgondolkodni azon, hogy miben lehetnénk egyedibbek, jobbak, mint versenytársaink.

Ilyenkor jön jól egy egyedi kísérő ajándék bevezetése a repertoárunkba. Egy olyan apróság ami kifejezi igényességünket és később is emlékezteti majd ügyfeleinket ránk. Mi sem lehetne jobb ilyen esetben, mint egy különleges pendrive, ami mindjárt nem 1 hanem 5 okból is remek választás.

1. Miért pont pendrive?

Az emberek számos promóciós ajándékot kapnak életük során, de csak nagyon keveset tartanak meg, mert a legtöbbnek nincs értéke számukra. Az emberek szeretnek olyan dolgokat kapni, amit később a hétköznapokban is tudnak használni vagy esetleg továbbadni ismerőseiknek. Éppen ezért jó választás lehet reklámajándékként egy pendrive-ot adni. Több felmérés is készült arról, mely reklámhordozók azok, amelyeket a legtöbb ideig megőriznek az emberek és a pendrive-ok messze a legtovább megőrzöttek közé tartoznak. Így mindenképpen a legjobb döntés lehet, ha reklámhordozón gondolkodunk.

2. Légy egyedi

A fotós szakmában nagyon kiélezett a verseny és muszáj valamivel kitűnni a sorból. Az ügyfeleink véleménye nagyon sokat számít éppen emiatt. Tehát már az ügyfelekkel való találkozás első pillanatától kezdve fontos, hogy minél inkább ők legyenek a központban. Manapság a digitális világban olyan könnyű elküldeni a portfóliónkat bárki számára pillanatok alatt. De amilyen egyszerű ezt megtenni, olyan személytelen is tud lenni. Mennyivel igényesebb és ügyfélbarátabb egy logózott vagy fényképes névjegykártya pendrive-on átnyújtani a referenciánkat jövőbeli partnereink számára. Ez alapján egyből látszik az ügyfélnek, hogy mi komolyan vesszük a munkánkat és őket is.


3. Ajándékozz emlékeket

Nem csak a portfóliónkat, hanem a kész fotókat is átadhatjuk ügyfeleink számára egy esztétikus pendrive-on. Ezzel szintén megbízhatóságot és nagyfokú igényességet sugallhatunk partnereinknek.

Minden ember szereti a figyelmességet és a kedvességet. Szeretünk ajándékot adni és kapni is. Legyen szó esküvő fotózásról vagy baba fotózásról, mindenképpen szép emlék lehet egy olyan egyedi pendrive-on átadni a képeket ami később is emlékezteti őket az eseményre és természetesen ránk aki a képeket készítette. Ez egy hosszútávú elégedettséget és bizalmat tud kiépíteni ügyfeleinkben és ezáltal később is minket választanak.


4. Emlékezni fognak rád

Sokan hiszik azt, hogy a pendrive-ok manapság már nem olyan népszerűek, de épp ellenkezőleg. A digitális korban már egyre kevesebben keresik a nyomtatott képeket, maximum pár darabot egy albumba. Viszont az ügyfelek korosztálya eléggé széles lehet és éppen ezért gondolnunk kell a fiatalabbakra is, hogy sokan keresik majd közülük a digitális albumokat. Itt jön képbe az okos marketing taktika, hogy ezeket az albumokat szintén pendrive-on adhatjuk át, amin a saját logónk díszít. Ez egyfajta remarketingként emlékezteti majd a fiatalabb ügyfeleinket is ránk amikor előveszik a pendrive-ot.

5. A tárhely nem lehet korlát

Mindegy, hogy eseményeket fotózunk, mint például egy esküvő, vagy éppen egy stúdióban késztünk pár családi képeket bizony nagyon sok kép készülhet egy-egy alkalommal. Ezeknek a képeknek bizony sok a tárhely igénye is. De amennyiben ezeket pendrive-on szeretnénk továbbadni sem kell emiatt aggódnunk, hiszen már nagy tárhellyel rendelkező pendrive-ok közül is választhatunk. Többek között választhatunk 32 GB-os és 64 GB-osat is. De a kisebb eseményekre is vannak alkalmas pendrive-ok, ahol esetlegesen kevesebb kép készül és ezáltal kevesebb a tárhelyre van szükség. Ilyen esetben választhatunk 8 és 16 GB-os adathordozók közül. Tehát mindegy, hogy épp rendezvényt fotóztál, vagy pár portré képet, garantáltan tovább tudod adni az ügyfelek számára egy elegáns pendrive-on.


                                +1 bónusz

A legjobb a pendrive-okban, hogy a kinézetben szinte egyáltalán nem kell kompromisszumot kötnünk, hiszen a lehetőségek tárháza végtelen. Rengeteg féle egyedi design közül választhatunk. Bármiben is gondolkodunk, bármilyen elképzelésünk van, biztosan találunk rá megoldást.

Remélem ez az 5+1 bónusz ok meggyőzött arról, hogy miért is a legjobb döntés fotósként is egyedi pendrive-ba fektetni. Ha pedig felkeltettük az érdeklődésed, gyere el fotósoknak szóló webshopunkba és nézz körbe, nálunk biztosan megtalálod amire szükséged van.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy