A reklámajándékok üzleti előnyei

A reklámajándékok számos olyan üzleti előnyt jelenthetnek a vállalkozások számára, amelyre a legtöbb cég nem is gondol.

A cégek olyan piaci és üzleti előnyökre tehetnek szert a megfelelő és jól felhasznált reklámajándékokkal, amelyek hosszútávon építik a vállalkozást.

A reklámajándékokban az a legjobb, hogy gyakorlatilak végtelen lehetőséget biztosítanak a cégek számára. Óriási a választékban állnak rendelkezésre, a mindennapi használati tárgyaktól az egészen különleges és rendhagyó tárgyakon át a szezonális cikkekig. Az ilyen termékekkel széles közönséget érhetünk el és különféle módokon növelhetjük a márka ismertséget. Ezeket az ajándékokat bátran lehet használni céges rendezvényeken, kiállításokon, vagy akár jutalmazhatjuk vele a hűséges ügyfeleket, vagy akár kifejezhetjük az alkalmazottainak iránti elismerését. Az AjándékGuru csapata összegyűjtött néhány kiemelkedően fontos üzleti előnyt, amelyet a reklámajándékok segítségével bármelyik cég elérhet!

Növeli a márka ismeretségét

A céges reklámajándékok kimondottan elősegítik a márka ismertségének növelését. Minden tárgyat egyedileg a cég arculatához szabhatunk, mind színben, mind anyagban és el láthatjuk a cég logójával, szlogenével. Ezek a tárgyak aztán sok emberhez fognak eljutni és egyfajta néma reklámként emlékeztetik a használójukat cégünkre. Azonban fontos, hogy gondosan válasszuk ki a termékeket, hiszen ezek az ajándékok fogják képviselni cégünket.

Költséghatékony marketing megoldás

A legemlékezetesebb egyedi tárgyak azok, amelyeket minden nap használnak majd az emberek. Ez azt jelenti, hogy még az olyan kisebb tárgyak is, mint a nyakpánt vagy a kitűző, segíthetnek a márka ismertségének növelésében. Nem feltétlenül szükséges sok pénzt költeni reklámajándékokra ahhoz, hogy komoly marketing eredményeket érjünk el. Hiszen a promóciós termékek egyik legnagyobb előnye az, hogy a TV vagy rádió reklámok árának a töredékéből beszerezhetőek és legalább ugyanolyan hatékonyak tudnak lenni, ha nem hatékonyabbak.



Kézzelfoghatóság

Az emberek általában élvezik ha ingyenes ajándéktárgyakat kaphatnak vásárlásaik mellé vagy jutalomként, mert ezek kézzelfoghatók, és ez külön élményt ad számukra. A promóciós tárgy az egyetlen olyan reklámhordozó, amely egyszerre köti le mind az 5 érzékszervünket. Ugyanis a termékre nyomtatva a márka üzenetét marketing élménnyé alakítja az agyunk, amely magában foglalja az érintést, ízlelést, látást, hallást, szaglást. Ezért van az, hogy a kézzel fogható dolgoknak sokkal jobban örülnek az emberek, mint például egy kedvezményes online kuponnak.

Hosszú élettartama

A promóciós termékek általábban sokkal tartósabbak a hagyományos reklámoknál, minél hasznosabb egy ilyen ajándék, az emberek annál tovább használják őket. Például, egy személyre szabott nyakpánt vagy kulacs, hasznos ajándék, amelyet mindenki szívesen használ akár éveken át is. Ezzel éveken át magánál hordozva a márka logóját.

Szezonalitás

A céges ajándékokban az a nagyszerű, hogy olyan változatosak és sokoldalúak. Éppen ezért bármilyen alkalomra használhatóak. A szezonálisan adott ajándékok sokkal hatékonyabbak tudnak lenni, mint például egy nyári akció keretein belül céglogós napszemüveget osztogatni. De gondolhatunk itt akár a nőnapi, húsvéti vagy karácsonyi időszakra. Egy jókor átadott ajándékhoz az emberek jó élményt, pozitív érzéseket társítanak, és ezek az érzések alakítják a fejükben a cégről alkotott képet is.

Ügyfélkapcsolat

A személyre szabott termékek sokféleképpen vonzhatják az  ügyfeleket. Lehetővé teszik, hogy személyes és érzelmi szinten kapcsolatba kerüljenek a céggel. A vásárlók sokkal nagyobb valószínűséggel lesznek márkahűek, ha rendszeresen megjutalmazza és motiválja őket ajándékokkal. A reklámajándékok segítenek felépíteni a vásárlók bizalmát, ez egy újonnan induló márka vagy cég esetében nagyon fontos.



Az alkalmazottak szeretik őket

Az ügyfelekkel való kapcsolattartás mellett a személyre szabott ajándékok nagyszerű eszközei az alkalmazottak munka moráljának növelésére is. Jutalmazza meg alkalmazottait, ha elérnek egy kitűzött célt, vagy év végén esetleg nőnapkor. Az apró ajándékok segítenek abban, hogy az alkalmazottak sokkal elhivatottabbak és hűségesebbek legyenek a céggel szemben. Egy motiváló ajándékozási rendszer pedig sokat tud lendíteni a munkájukon is.

Rendezvényekre tökéletes

A reklámajándékok és céglogós termékek minden rendezvényen megállják a helyüket. Ezek a termékek segítenek a cégnek egy egységes arculatot adni. Például a rendezvényen minden alkalmazott viselhet ugyan olyan logózott pólót, névjegykártya tartót vagy nyakpántot ezzel is hangsúlyozva a cég arculatát. Ezen kívül minden kiállítás vagy céges rendezvény sokkal sikeresebb lehet, a résztvevők apró ajándékokban és jutalmakban részesülnek.



Ha Te is szeretnéd a cégedet üzleti előnyhöz juttatni kreatív reklámajándékok segítségével, akkor az AjándékGuru a tökéletes megoldás. Több, mint 6000 egyedi logós termék kínálatunkban biztosan megtalálod azt a terméket, amely a legközelebb áll cégedhez!

Nézz körül weboldalunkon és kérd személyre szabott egyedi ajánlatodat még MA!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy