Az örök bestseller - Reklámtollak

Legyen szó céges rendezvényekről, kiállításokról vag szinte bármilyen alkalomról, biztosak lehetünk benne, hogy szembe fog velünk jönni egy-egy logózott toll.

Kétségkívül a legnépszerűbb és legsikeresebb reklámajándék a toll. Teljesíti azt a hármas kritériumot, melyet minden reklámajándéktól elvárunk:

1. - Szépen logózható - láthatatlanul is képviseli céged ügyfelednél

2. - Állandóan mindenki használja - szükség van rá

3. - Kedvező árú - itt mindenki megtalálja számítását

Egy ajándék toll tehát egy kötelező és alap elem, ha céges kommunikációról beszélünk - ezért van az, hogy kínálatunkban több, mint 600 féle reklám toll szerepel.

AjándékGuruként azonban csemépsszünk még több kreativitást és különlegességet ezekbe a méltán népszerű tárgyakban. Az AjándékGuru csapat összegyűjtötte és elhozta a legegyedibb és tollakat, amelyekkel garantált a siker.


Különleges anyagú tollak

Tejesdobozból golyóstoll

Gondolkodtál már azon, hogy mi történik a tejesdobozokkal miután a szelektívbe kerülnek? Mutatunk egy példát, a használt tejesdobozokból egy különleges eljárás során újrahasznosítják és csodás tollakat készítenek belőlük így adva számukra új életet.




Parafa / Búzaszalma környezetbarát golyóstoll

Ez a toll igazán természetes hatást kelt, különleges parafa részekkel és búzaszalma markolattal különböző színekben elérhető és logózható. A búzaszalma egy a búza feldolgozásakor visszamaradt növényi rost, amely nagyon strapabíró és erős anyag, így természetes műanyaggá alakítható.




BIC bambusz golyóstoll

Elegáns környezetbarát bambusz golyóstoll. Megszokott BIC minőség, különleges színezett fa markolattal. Egyszerre természetes és mégis elegáns hatást keltő toll. Egyedi logóval gravírozzuk vagy feliratozzuk.





Egyedi klipszes tollak

Szeretnél egy teljesen egyedi tollat, amely biztosan nem jön szembe az ügyfeleddel az utcán vagy bárhol máshol? Akkor válaszd a 100%-ban egyediesíthető egyedi clipses tollakat és tűnj ki velük a tömegből:

Környezetbarát egyedi clipses golyóstoll

Egy olyan tollat keresel, ami nem csak egyedi, de környezetbarát is? Akkor jó hírünk van, mert létezik erre is megoldásunk. Íme a teljesen egyedi újrahasznosított anyagokból készült tollunk.



Egyedi klipszes és körszitázott golyóstoll

Egy kicsit hagyományosabb vonalon indulnál el, de mégis maradnál az egyedinél? Akkor csodás egyedi clipses tollunkat neked találták ki. Környezetbarát társához hűen, ez a toll is teljesen a Te igényeidre szabható és biztos lehetsz benne, hogy nem lesz sablonos.





Többfunkciós reklámtollak

Gondoltál már arra, hogy mennyi mindenre lehet jó egy hagyományos toll? Tudtad, hogy akár egy csavart is behajthatsz velük? Széles toll kínálatunkban akadnak igazán speciális és különleges tollak is, köztük ezek a több funkciós tollak is:

Payro 7 az 1-ben toll

Praktikus 7in1-ben toll, amely egyszerre vonalzó, telefon támaszték, golyóstoll, kétvégű csavarhúzó, képernyő tisztító és érintőképernyős toll. Tudhat egy toll ennél többet? Aligha!




Tintamentes örök toll

A tintamentes tollainkat már sokszor bemutattuk nektek, de ez a toll annál jóval különlegesebb. Nem csupán egy tintamentes toll, amely eloxidálja a papírt és ezáltal elkophatatlan, hanem egy többfunkciós környezetbarát termék is. Különlegessége, hogy újrahasznosított alumíniumból készült és érintőképernyős gombbal valamint 11 cm-es és 4 hüvelykes vonalzóval lett ellátva.




Műszerész golyóstoll

A hagyományostól eltérő kialakítású golyóstoll, amely egy praktikus tolómérővel és vonalzóval van felszerelve, így bárhol és bármikor könnyedén használható mérőeszközként is.




Logózás szerint tollak


Világítós tollak

Csavarmechanikás ABS golyóstoll érintőceruzával és puha markolattal. Gravírozáskor előtűnik a tolltest belsejében lévő fény, mely megvilágítja a lézergravírozott logót az éritőceruza megnyomása esetén. 


Körszitázott elegáns tollak

Ennél a technológiánál a tollat egész testében körben cégesítjük, brandingeljük. Sőt még a műanyag részek színe is választható akár egyedi pantone szín alapján készítjük el. 






Exkluzív tollak


Bizony még a reklámajándék tollak között is vannak különböző kategóriák. A legalsó szóró termékektől egészen a prémium kategóriás exkluzív tollakig, amelyek már igazán minőségi és lenyűgöző darabok. Megajándékoznád a partneriedet vagy a legjobban teljesítő alkalmazottaidat egy magasabb kategóriás ajándékkal? Válassz elegáns toll szettjeink közül:


Bayonne toll szett

Csodás fém golyóstoll és rollertoll szett , különleges rózsafa berakással. Jár mellé egy elegáns fekete díszdobozban és szintén André Philippe márka minőségét képviseli.





Micra toll pendrive

Micsoda praktikusság - így sosem hagyod el a tollad - vagy a pendrive-od! A toll végébe beépített pendrive-val szállítjuk és emellett a termék szuper vékony, elegáns és megnyerő. 



Darius toll szett

Egy igazán különleges toll szett, melyet nem csak az egyedi díszdoboza tesz azzá, hanem a benne lévő fém golyóstoll és roller toll is. Az íróeszközök teste fémből készült és elegáns mintával van díszítve. Garantáltan nagy sikert arathat egy ilyen szettel.



Parker golyóstollak

A tollak Ferrarija ez a nívós toll termékcsalád. A Parker toll, amelyet minősége, tartóssága és nagyszerű ár/érték aránya tett világszerte ismertté saját logóval ellátva igazi élmény számba megy. A Moholy-Nagy László tervezte modell élénk színeivel és praktikus, egyszerű vonalvezetésével töretlenül népszerű.


Szeretnéd a legkreatívabb reklámtollakat beszerezni, akkor az AjándékGuru csapata a tökéletes megoldás számodra. Több, mint 6000 egyedi logós termék kínálatunkban biztosan megtalálod azt a terméket, amely a legközelebb áll cégedhez!

Kérd személyre szabott egyedi ajánlatodat emailben az info@pendriveguru.hu email címen!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy