Egyedi reklámajándékok cégek számára

Előző blogunkban már bemutattuk a 3D gumis pendrive-okat. A most következő cikkünkből megismerhetitek a többi egyedi gumis termékünket is.

Az egyedi reklámajándék mindig hatásosabb, mint a sablonos tömeg ajándékok. Adj olyan élményt ügyfeleidnek, amitől leesik az álluk és átélhetik a wáó élményt. Egy jó pillanatban átadott izgalmas ajándék sokat hozzáadhat a jó ügyfélkapcsolat ápolásához.

A PendriveGuru csapata elhozott pár izgalmas és különleges reklámtárgyat, amelyekkel garantált lehet a siker. A soron következő cikkünkbe ezeket a termékeket mutatjuk be.  

3D gumis power bank

Egy igazán modern ajándék azoknak a cégeknek akik szeretnek lépést tartani a rohamosan fejlődő mindennapokkal. Amellett, hogy nagyon praktikus a megrendelésnél eldöntheted, hogy milyen csatlakozó kábellel rendeled meg: Micro, Lightning vagy TypeC csatlagozóval is választhatod.


Egyedi gumis vezeték nélküli töltő

A vezeték nélküli telefontöltők most igazán betörtek a piacra. A használatuk roppant egyszerű és kényelmes, nem kell többet bajlódni a telefonkábelek sokaságával. Egyszerűen ráhelyezed a készüléked és már tölti is. A legjobb pedig, hogy az egyedi kivitelezésnek köszönhetően biztos nem kapnak majd máshol ugyan ilyen eszközt az ügyfeleid.



Egyedi gumis kulcstartó

A kulcstartók igazán klasszikus reklámajándéknak számítanak. Számtalan formájuk és változatuk fellelhető már a piacon. De mit szólnál hozzá, ha az általad vásárolt kulcstartók 100%-ban egyediek lennének és maximálisan igazodnának céged arculatához? Erre nem lehet nemet mondani! 



Egyedi gumis töltőkábel 

Jelenleg a piacon 3 féle telefontöltő csatlakozó van forgalomban. Mindig problémát jelenthet egy otthon felejtett töltő, ha az irodában senkinek sincs a te készülékedhez passzoló kábele. Ezzel az eszközzel azonban többé ez nem jelenthet gondot. Egyedi kialakításának köszönhetően mind a 3 töltőfej típus megtalálható rajta és egyszerre akár több készülék is tölthető vele. Emellett pedig teljesen a cég ízlésére szabható, ennél többre nincs is szükség. 



Egyedi gumis telefon támasz



Beszereznéd te is cégednek a legmodernebb és legegyedibb reklámajándékokat? Akkor irány a webshopunk! Ha pedig bármelyik termékünk felkeltette az érdeklődésed, akkor kérd egyedi ajánlatodat még MA!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy