Ez lett a nyereményjátékunk eredménye

Érdekes eredményre jutottunk Facebookos nyereményjátékunk végén. Kíváncsi vagy melyik a legnépszerűbb termék? Olvass tovább…


Nagy érdeklődés mellett, több, mint 300 szavazattal 2022.március.25 -én 10 órakor ért véget népszerű nyereményjátékunk a Facebookon. A játék nem titkolt célja az volt, hogy megnézzük, ha választhatnátok, Ti, végfelhasználók melyik ajándéknak örülnétek a legjobban. Ha 3 termék közül egyiket ajándékba kapnátok, melyiket választjátok.

Ezek a termékek egy praktikus 2az1-ben toll pendrive, egy 4000 mAh power bank, telefontöltő és egy környezetbarát vizespalack voltak. Olyan termékeket választottunk, melyek árban szinte egyformák - tényleg egy valós piaci képet szeretünk volna kapni.


Íme az eredmény:

A tech termékek a nyerők

Sok cég esik abba a hibába, hogy olyan reklámajándékot választ, ami az ő termékkörébe passzol. Pl egy fogászat egy eldobhatós fogkefét ad ajándékba, vagy egy gépgyártó cég egy különleges kenőolajat ajándékoz egy rendelés mellé.

Elfelejtenek egy fontos dolgot viszont - azt, hogy vajon az ügyfél jobban örül-e egy fogkefének, mint egy pendrive tollnak, vagy jobban örül-e egy kenőolajnak, mint egy power banknak. Napjainkban mindenki folyamatosan a technika világában él, telefonál, fényképez, közösségi oldalakat néz…stb, tehát folyamatosan nyomkodja a telefonját. Egy ehhez kapcsolható ajándéktárgy egy “főnyeremény” egy innovatív cégnek, hiszen ha az ő ajándéktárgyát folyamatosan használja az ügyfele, azzal ez Ő logóját mindig látja - kvázi beleépül ügyfele tudatalattijába a cég üzenete, logója, mondanivalója.

A felmérés újra azt bizonyítja, hogy a jó ajándéktárgy olyan, amit a felhasználó nap, mint nap praktikusan használ, mindig vele van, örül neki, akár örömmel ajándékoz tovább.

Ezek a tárgyak nem csak praktikusak és hasznosak, hanem elegánsak is, és minőségükkel tükrözik a cég arculatát is, aki adja őket. Emellett természetesen ezek az ajándékok magánemberként is jó választások lehetnek.

Rendeld meg saját ajándékod egyedi logóval ITT.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy