Ez lett a nyereményjátékunk eredménye

Ismét érdekes eredményre jutottunk legújabb Facebookos nyereményjátékunk kapcsán. Kíváncsi vagy mi lett az eredménye? Akkor olvass tovább…

Nagy érdeklődés mellett, közel 200 szavazattal 2022.június.17 -én 9 órakor véget ért újabb nyereményjátékunk a Facebookon. A játékkal ismét az volt a célunk, hogy megnézzük, ha választhatnátok, Ti, végfelhasználók akkor melyik ajándéknak örülnétek a legjobban.

A játékban 4 népszerű termékünk vett részt. Az első a termék a bluetooth-os hangszóró, a második egy 20.000 mAh-s powerbank volt, a harmadik egy különleges örök toll volt és az utolsó termék pedig az okos iratmappa volt.

Ezek a termékek vettek részt a nyereményjátékban:


Jbl Go3 hangszóró


20.000 mAh-s power bank


Különleges örök toll


Okos iratmappa

Íme a felmérés eredménye:


Ismét a tech termékek lettek a nyerők

Ezek a felmérések minden alkalommal rámutatnak arra, hogy azok a reklámajándékok a legnépszerűbbek a felhasználók körében, amelyet a hétköznapok során is tudnak használni. Ez a cégek számára egy nagyon fontos információ lehet a reklámtárgyak kiválasztásánál.

Napjainkban mindenki folyamatosan a technika világában él, telefonál, fényképez, közösségi oldalakat néz…stb, tehát folyamatosan nyomkodja a telefonját. Egy ehhez kapcsolható ajándéktárgy tökéletes lehet egy innovatív cégnek, hiszen ha az ő ajándéktárgyát folyamatosan használják majd az ügyfelek, azzal ez Ő logóját mindig látják majd - kvázi beépül ügyfelek tudatalattijába a cég üzenete, logója, mondanivalója.

A felmérés újra azt bizonyítja, hogy a jó ajándéktárgy olyan, amit a felhasználó nap, mint nap praktikusan használ, mindig vele van, örül neki, akár örömmel ajándékoz tovább. A minőségi reklámajándék a céget fogja tükrözni és pozitív képet alakít majd ki az ügyfelek fejében.

Ezek a tárgyak nem csak praktikusak és hasznosak, hanem elegánsak is, és minőségükkel tükrözik a cég arculatát is, aki adja őket. Emellett természetesen ezek az ajándékok magánemberként is jó választások lehetnek.

Beszereznéd a leginnovatívabb reklámajándékokat? Rendeld meg őket ITT!