Így működnek a vezeték nélküli audio eszközök

A vezetéknélküli tech termékek a legpraktikusabb termékek közé tartoznak. Manapság szinte mindenféle okos eszközből elérhető már a vezeték nélküli változata.

A PendriveGuru csapata elindított egy 3 részes mini sorozatot, amelyben sorra vesszük, hogy hogyan is működnek a vezeték nélküli technikai eszközök. Az előző részben a vezeték nélküli egerek működéséről írtunk, a most következő részben pedig az audio eszközökről lesz szó

Hogy működnek a vezeték nélküli audió eszközök?

A vezeték nélküli audio eszközök tárháza szinte végtelen. Mindenféle méretű, hangzású és típusú készülékkel találkozhatunk a piacon. Ezekben az eszközökben a legfőbb közös pont, hogy ugyanazzal a technológiával kapcsolódnak a készülékeinkhez. Ez a technológia pedig nem más, mint a  bluetooth-al való kapcsolódás. A bluetooth lehetőséget biztosít arra is, hogy bizonyos hatótávokon belül eltávolodjunk mondjuk a hangszórótól a telefonunkkal. Egyes vezeték nélküli hangszórók akár 5-10 méter hatótávot is tudnak biztosítani.

BLUETOOTH FEJHALLGATÓ

Kiváló ajándék a céges partnereknek és a kiemelt ügyfeleknek egyaránt, céglogóval feliratozva. Elegáns és a különleges bambuszból készült díszítő elemeknek köszönhetően kitűnik majd a többi termék közül. Egy ilyen reklámajándékkal könnyű lenyűgözni bármilyen ügyfelet.


BLUETOOTH FÜLHALLGATÓ

Praktikus és kis helyen is elfér, ezen felül ami a legjobb ebben a termékben, hogy a nap energiájával is tölthető, ugyanis a fülhallgató dobozán található egy mini napelem. Így bárhol és szinte bármikor feltudjuk tölteni, hogy használni tudjuk. Kiváló útitárs is lehet, hiszen nem kell amiatt aggódnunk, hogy hol tudjuk majd feltölteni.


BLUETOOTH HANGSZÓRÓ

Környezetbarát bambusszal borított bluetooth-os hangszóró. A legszebb hatást akkor kelti, amikor gravírozva van. Bármilyen logóval vagy felirattal kérhető és tökéletes reklámajándékká tehető. Olyan cégeknek ajánljuk akiknek fontos a környezetvédelem és ezt partnereiknek is szeretnék megmutatni. 


Ez lett volna rövid összefoglalónk a vezeték nélküli audio eszközökről. Ha bármelyik termékünk felkeltette az érdeklődésed, akkor irány a webshopunk és kérd egyedi ajánlatodat még ma! 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy