Így működnek a vezeték nélküli egerek

A vezetéknélküli tech termékek a legpraktikusabb termékek közé tartoznak. Manapság szinte mindenféle okos eszközből elérhető már a vezeték nélküli változata.

Léteznek vezeték nélküli hangszórók, fülhallgatók, egerek, sőt vezeték nélküli töltők is. A következő sorozatunkban 3 részen keresztül összefoglaljuk, hogy mit is érdemes tudni a különböző vezeték nélküli termékekről és azok működését. Sorozatunk első részében a vezeték nélküli egereket fogjuk bemutatni.

Hogy működnek a vezeték nélküli egerek?

A vezeték nélküli egereket működésük szerint 3 csoportra lehet osztani. Az első csoportba tartoznak azok az egerek, amelyek bluetooth-on keresztül kapcsolódnak a számítógépekhez. Ezek az egerek általában drágábbak, mint a hagyományos tárasik. Semmilyen vezeték vagy vevő egység nem kell hozzájuk, kizárólag a bluetooth segítségével kapcsolódnak eszközeinkhez.

A második csoportba tartoznak azok az egerek ,amelyeket vezeték nélküli optikai egérnek vagy rádió interfész egérnek hívunk. Ezek az egerek egy apró speciális USB vevőn keresztül csatlakoznak a számítógéphez. Ezt a kis vevőegységet a számítógép USB portjába kell beledugni, ez után bekapcsoljuk az egeret és már használhatjuk is.

 A harmadik csoportba azok a vezeték nélküli egerek tartoznak, amelyek az előzőekben említett két technóligát egyszerre tudják, azaz képesek bluetooth-on keresztül és USB vevőn keresztül is kapcsolódni a számítógépekhez. Ezek az eszközök kevésbé gyakoriak a piacon.

CURV OPTIC VEZETÉK NÉLKÜLI EGÉR

Egyedi céges logóval feliratozható, igazán letisztult formavilágú optikai egér. A borítása fényes ABS anyag. A működéséhez 2 AAA-s elem szükséges. Praktikus bármilyen irodai munkához, megbeszélésekre vagy akár az otthoni netezésekhez.


KÖRNYEZETBARÁT OPTIKAI EGÉR

Ez az egér egy igazán egyedi választás lehet minden környezettudatos cég számára. Emblémázzuk céglogóval, mely tartós felületkezelést kap, így nem kopik le. 100%-ban lebomló búzaszalma anyagból készült az egér borítása. Ez a természetes anyag egy plusz kellemes és letisztult burkolatot ad az eszköznek. Kitűnő reklámajándék.


ANTIBAKTERIÁLIS OPTIKAI EGÉR

Ez az egér a különleges antibakteriális borításával emelkedik ki a többi egér közül. Ez a borítás abban segít, hogy nem hagyja, hogy a baktériumok megtapadjank az eszköz felületén. Különösen jó választás lehet olyan irodákba ahol nagyon sokan dolgoznak együtt. Reklámajándék gyanánt egyedi céglogóval emblémázva szállítjuk.


Ez lett volna rövid összefoglalónk a vezeték nélküli egerekről. Ha bármelyik termékünk felkeltette az érdeklődésed, akkor irány a webshopunk és kérd egyedi ajánlatodat még ma! 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy