Így működnek a vezeték nélküli töltők

A vezetéknélküli tech termékek a legpraktikusabb termékek közé tartoznak. Manapság szinte mindenféle okos eszközből elérhető már a vezeték nélküli változata.

A PendriveGuru csapata elhozott egy 3 részes mini sorozatot, amelyben sorra vesszük, hogy hogyan is működnek a vezeték nélküli technikai eszközök. Az előző két részben a vezeték nélküli egerek és a vezeték nélküli audio eszközök működéséről írtunk, a most következő részben pedig a vezeték nélküli töltőkről lesz szó:

Hogyan működik a vezeték nélküli töltés?

A vezeték nélküli töltés működése a hozzá nem értők számára nagyon bonyolultnak tűnhet, pedig valójában egy egész egyszerű dologról van szó. Röviden ezek az eszközök elektromágneses teret alakítanak az akkumulátor töltéséhez, amely két oldalról valósul meg. A töltőállomás egy vagy több tekercs segítségével elektromágneses teret generál, amelyet a telefonban lévő tekercs átalakít, hogy azzal tölteni lehessen az akkumulátort. Lényegében ilyen egyszerű a működése. Nagyon sok területen használják ezt a technológiát, olyan helyeken ahol például el kell szigetelni a töltéshez használt csatlakozókat, hogy azokat ne érje víz vagy pára, ilyenek például az elektromos fogkefék.

POWERBANK ÉS VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

Egyedi megjelenésű, alumínium borítású 6000 mAh-s powerbank, céglogóval feliratozva szállítjuk. Ez az eszköz nem csupán egy powerbank, hiszen képes 5W-os vezeték nélküli töltésre is. USB és USB-C csatlakozókkal is rendelkezik. Kitűnő reklámajándék lehet bármilyen rendezvényen vagy céges eseményen.


BAMBUSZ VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

Letisztult, kerek kialakítású töltő egység. Vegyes borításának köszönhetően igazán elegáns hatást kelt. Nagyrészt bambuszból készült az eszköz és helyenként pedig műanyag borítást kapott. Ez a termék 5W-os vezeték nélküli töltésre képes. Igazi ékköve és kiegészítője lehet bármely irodai asztalnak vagy megbeszélésnek.


CSALÁDI TÖLTŐÁLLOMÁS

Ez a termék a legpraktikusabb családi töltőállomás. Akár egyszerre 4-5 készülék töltésére is képes. Beépített 10W-os vezeték nélküli gyorstöltést is tud. Egy nagy családnak vagy egy népes irodának elengedhetetlen alapkelléke lehet ez a bambusz borítású töltő egység.


Érdeklődsz a vezeték nélküli töltők iránt - természetesen saját céglogóval emblémázva?  irány a webshopunk és kérd egyedi ajánlatodat még ma! 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy