Itt a tavasz indul az esküvő szezon

A naptár szerint már hivatalosan is itt a tavasz, bár az időjárás még nem ezt mutatja. De a nektek már javában tele a naptárotok és gőzerővel készültök a lassan elstartoló esküvő szezonra. Had segítsünk nektek egy kicsit ebben a készülődésben.

Kedves Fotósok!

A naptár szerint már hivatalosan is itt a tavasz, bár az időjárás még nem ezt mutatja. De a nektek már javában tele a naptárotok és gőzerővel készültök a lassan elstartoló esküvő szezonra. Had segítsünk nektek egy kicsit ebben a készülődésben. Elhoztunk nektek egy remek lehetőséget amivel könnyedén feltudjátok dobni a szolgáltatásaitokat és élményt tudtok ajándékozni ügyfeleitek számára. Lássuk is hát mivel készültünk nektek a 2022-es szezonra! Íme a legújabb termékünk!

Ajándék doboz

Ez a doboz egy elegáns és exkluzív ajándék aminek a segítségével könnyen növelhető egy fotós presztízse. Ezek a dobozok szerintünk tökéletes ajándékok esküvői fotózások mellé. A dobozok amellett, hogy letisztultak és ízlésesek, magasfokú minőséget is tükröznek. Egy ilyen ajándék átadásával garantáltan emlékezni fognak majd rád később is az ügyfeleid. Az, hogy mit nyújtunk a szolgáltatásaink mellé az minket tükröz. Minél inkább törekszünk arra, hogy amit adunk az minőségi és kimagasló legyen, annál inkább elégedettek lesznek majd az ügyfelek. Ezekből az apróságokból látják, hogy nekünk igenis számítanak és fontos számunkra az elégedettségük. Mert egy elégedett ügyfél jó szívvel ajánlja tovább a szolgáltatást. Ezekkel a kis dobozokkal emlékeket adunk át az ifjú pár számára életük legfontosabb napjáról.








A dobozok tartalma teljesen tőletek függ. A dobozba szabadon lehet választani több féle elegáns pendrive közül. Választékunkban megtalálhatóak a legszebb kristály és fa pendrive-ok. A fa pendrive-ok kétféle kialakításban kaphatók, egy lekerekített, egyedi designnal és egy szögletes minimalista külsővel. Ezeket a pendrive-okat önmagukban is be lehet szerezni a hozzájuk illő díszdobozzal. Minden tárgy logózást UV nyomtatással készítjük el a legmagasabb tudásunk szerint. Ezen kívül, ha kéritek, készítünk bele nektek egy kristály képet amire az ifjú pár fotója is kerülhet. Ez egy különleges és értékes eleme lehet egy ilyen ajándéknak. Ezt az egészet pedig a képen látható módon becsomagoljuk nektek és így egy komplett ajándék lesz belőle az ügyfelek számára. Így nem csak képeket kapnak, hanem egy személyre szóló élményt. A legjobb pedig, hogy ezt a terméket készletről szállítjuk, így maximum egy hét és a kezetekben tarthatjázok!


Ha ti is szeretnétek egy ilyen maradandó emléket átadni ügyfeleitek számára, akkor kérjetek egyedi ajánlatot itt vagy állítsátok össze magatoknak itt! 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy