Itt az őszi kiállítás szezon!

Már javában elindult a kiállítási az őszi kiállítási szezon. Te tudod már milyen reklámajándékokkal készülsz ezekre a rendezvényekre?

A Pendrive/AjándékGuru csapata összeszedte a legjobb szóróajándékokat, amelyeket kiállításra vihetsz. Ezen kívül pár hasznos kis tippet is összeírtunk, amelyekre érdemes odafigyelni, ha kiállításra mész! 

Mi a szerepe a reklámajándéknak?

Saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy a promóciós ajándékoknak mekkora ereje van egy kiállítás vagy rendezvény során.  Egy előző kiállításon csináltunk egy olyan tesztet, amelynek során az egyik nap nem osztogattunk ajándéktárgyakat a következő napon pedig igen. Meglepődve tapasztaltuk, hogy mennyivel nagyobb közönséget tudtunk a standhoz vonzani akkor, amikor szóróajándékot adtunk az érdeklődőknek. Az odavonzott emberekből pedig később nagy eséllyel lettek ügyfeleink. Egy ilyen teszt is elég volt ahhoz, hogy levonjuk a következtetést, hogy a reklámajándékoknak mekkora hatása van. Segítenek abban, hogy könnyebben vonzunk embereket a standunkhoz és egy kezdő bizalmat építsünk ki az ajándék segítségével. Tehát a reklámajándékot felfoghatjuk egyfajta befektetésként is, hiszen a későbbiekben potenciális ügyfeleket nyerhetünk a segítségükkel.

Milyen termékeket érdemes vinni egy kiállításra?

Mielőtt bármibe is belekezdenénk, fontos leszögezni, hogy ezeknek az ajándékoknak akkor van a legnagyobb sikere, ha minél egyedibbek és minél inkább az adott céghez illeszkednek. A legsikeresebb és legjobb reklámajándék az, amely nem csak képviseli a céget a logónak köszönhetően, hanem praktikus és a hétköznapok során is hasznos. Ilyenek például az okos eszközök, mint a Bluetoothos fülhallgatók, hangszórók vagy vezeték nélküli töltők. Ezek az eszközök nem csak hasznosak, de minőséget is képviselnek. Ezen kívül még mindig sikeresek a hétköznapi apróságok is, mint a kulcstartók, tollak, pendrive-ok. Ezeket a tárgyakat is használjuk a mindennapjaink során és mindig jól jönnek, éppen ezért alkalmasak szóróajándéknak. Nagy tételben jó ár-érték arányban és gyorsan elkészíthetők, amennyiben a cégek időben megrendelik a termékeket. 

A legjobb szóróajándékok cégek számára:

Logózott egérpad

Több féle színben kapható egérpad. Az anyaga poliészter a hátoldalán pedig csúszásgátlóval. Logózható és ezáltal egyedivé tehető, így egy sima egérpadból is lehet különleges reklámajándék.


Csavarhúzótoll

Különleges alumínium csavarkészlet 6 különböző fejjel egy praktikus toll testben. Ipari és műszakicégeknek kiváló reklámajándék hiszen tökéletesen illeszkedik a cég profiljába, emellett pedig a célközönség számára is hasznos reklámajándék. 


Névjegykártya pendrive

Ha unod már a sablonos papír alapú névjegykártyákat, akkor a névjegykártya pendrive-ot neked találták ki. Érd el a wáo élményt már a névjegy átadásánál, nyűgözd le ügyfeleidet egy egyedi ajándékkal. Bankkártya méretű, műanyag anyagú, reklám pendrive, amely mind a két oldalon fotó minőségű UV nyomattal direktbe logózható.


Telefontöltő elosztó

Manapság kinek a kezében ne lenne ott egy okos készülék vagy bármilyen más töltésre szoruló eszköz. Szinte magától értendő, hogy mennyire hasznos és modern kis reklámajándék egy logózott elosztó. Éveken át megőrzik az ilyen modern reklámajándékokat az ügyfelek, ezzel pedig fokozatosan épül bennük a márkahűség is.



Bevásárlókocsi érme

A básárlókocsi érmék az igazi jolly jokerek. Egyszerre kulcstartók és használati tárgyak. A legjobb bennük, hogy ezek által a kis apró tárgyak által a cégünk logója mindig ott lehet majd ügyfeleink zsebében és hosszútávon emlékezteti majd őket ránk. Számos formában és kivitelezésben elérhetőek, hogy minél inkább illeszkedni tudjanak az adott cég arculatához. A legtökéletesebb szóróajándékok egyike.


Tintamentes toll

 Hallottál már tintamnetes ötöktollról, ami soha nem fogy ki és nem kopik el a hegye, ráadásul még radírozható is?Ha még nem hallottál erről az igazán különleges és egyedi technológiáról, akkor itt az ideje, hogy megismerd. A toll lényege a hegye, amely egy speciális fémötvözet, ami oxidálja a papírt és így sosem kopik el. Nyűgözd le leendő vagy már meglévő ügyfeleidet egy különleges ajándékkal.

Ha TE sem szeretnél lemaradni a legkedvezőbb reklámajándékokról, akkor irány a webshopunk és kérd személyre szóló ajánlatodat még MA! Írj nekünk az info@pendriveguru.hu e-mail címen és ötleteljünk együtt, hogy megtaláljuk a cégednek legideálisabb ajándékokat!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy