Ünnepi csomagajánlatok cégek számára-1. rész

Idén valami izgalmas ajándékkal lepnéd meg ügyfeleidet? Unod már a sablonos karácsonyi ajándékokat? Akkor mondj nemet az unalmasra és mondj igent az egyedi ajándékokra!

A Pendrive/AjándékGuru csapata az idei ünnepi szezonra különleges ajánlatokkal készül a cégek számára. Összeállítottunk 9 exkluzív és minőségi ajándékcsomagot, amelyeknek garantáltan mindenki örülne. A soron következő 2 részes mini sorozatunkban ezeket a csomagokat és termékeket mutatjuk be.

Forró csokis csomag

Egy igazán különleges kis csomag az édesszájú kollégáknak és partnereknek. A szett tartalmaz 3 db forrócsokit tejcsokoládéból, egy igazán különleges étcsokoládés desszertet valamint egy csodás bögrét és karácsonyfadíszt. A különböző termékek logózhatóak, így nem csak egy kellemes ajándék, de hasznos reklámfelület a cég számára. Letisztul díszcsomagolásban szállítjuk.


Mirage karácsonyi szett

Ajándékozz egy hangulatos és meghitt csomagot. Az ajándék tartalma egy isteni virágméz és egy különleges teafű, valamint egy egyedi bögre. Egy ilyen szettel bárkinek kellemesebben indul majd a borongós téli reggele. A csomagot egy logózott ajándéktáskával szállítjuk. 


Téli reggeli csomag

Bekuckózós téli reggelek alap kelléke egy gyertya, mellé egy ízletes tea és egy kis finomság A téli reggeli ajándékcsomag pedig mindent tartalmaz egy ilyen reggelhez. Ajándékozz valami olyat, amivel jobban indul egy fárasztó munkanap is. Lepd meg az alkalmazottakat és a partnercégeket valami egyedivel és utánozhatatlannal. 


Egy kis piroska

Tudod, hogy mit rejt az egy kis piroska ajándékcsomagunk? Mindent, ami egy jó ajándékhoz kell. Egy egyedileg logózható bögrét és karácsonyfadíszt, valamint egy hamisítatlan Lindor tejcsokoládés pralinét. Kedveskedj partnercégeidnek személyre szóló ajándékcsomagokkal. 


White Christmas ajándékcsomag

Az igazi fehér karácsony hangulatát visszaadó ajándékcsomag tartalma egy ízletes Stühmer tejcsokoládé és egy English TeaShop tea, kiegészítve egy gyönyörű matt üveggyertyával. A hangulatos gyertyafényben egy bögre forró tea ellenállhattalan csokoládéval kiegészítve mindezt egy elegáns ajándékdobozba rejtve. 


Csomagjaink tartalma variálható és kiegészíthető más termékekkel, hogy minden cég megtalálja az ideális ajándékot. Összeállítanád saját céges ajándékcsomagodat? Írj nekünk és ötleteljünk együtt vagy nézz szét további csomagjaink között és kérd egyedi ajánlatodat még MA! 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy