Kórházi köszönő csomag

Egy korábbi blogunkban már írtunk a modern járóbeteg ellátásról és annak fontosságáról. Ezt a korábbi írásunkat folytatva most egy másik szintjét mutatjuk meg az orvosi szolgáltatásoknak, amivel még rangosabbá tehetők az intézmények.

Ha az ember a magánrendeléseket választja akkor már eleve van benne egyfajta igény, hogy az általa kiválasztott kórházban maximális törődést kapjon. Ennek minden orvos igyekszik is eleget tenni a kezelések alatt. Igyekeznek megtenni a legtöbbet minden betegükért egyaránt. Sokszor viszont a kezelések nem hagynak éppen pozitív nyomot a betegekben, hiszen fájdalommal járhatnak és gyakran elhúzódhatnak. Sűrűn előfordul az is, hogy egy páciensnek hosszabb ideig bent kell feküdni a kórházban, és ilyenkor az intézmény sok mindent tehet azért, hogy a betegnek kellemesebb legyen a bentlét. Ezekre az alkalmakra hoztunk egy remek ajándékcsomag ötleteteket, amivel kedveskedhetnek az intézmények az általuk kezeltek számára. Megválaszolunk pár fontos kérdést ezekkel a csomagokkal kapcsolatban. Valamint adunk pár ötletet a különböző ellátás típusokhoz, hogy melyikhez milyen csomag összeállításokat javaslunk.

Kiknek ajánljuk a csomagot?

Egy ilyen ajándékcsomagot nem csak magánkórházaknak javaslunk. Minden járóbeteg ellátásnak a szerves része lehet. Legyen szó magánrendelésről, klinikákról vagy éppen közkórházakról. Hiszen a betegek kényelme és elégedettsége mindennél fontosabb.

Miből állhat az ajándék csomag?

A köszönő csomag tartalmának szinte csak a képzelet szab határokat. Könnyen lehet igazítani az intézmény típusához vagy épp a kezelések milyenségéhez. Így gyakorlatilag minden típusú kórházban meg tudják állni a helyüket ezek a kis csomagok. Bármilyen olyan eszköz kerülhet bele amit a beteg a kezelések alatt vagy után tud akár használni. De lehetnek benne az átlagos hétköznapokra szolgáló ajándéktárgyak is. Természetesen minden eszköz ellátva az intézmény vagy az orvos saját logójával.

Mikor érdemes a csomagot adni?

Komplikáltabb járóbeteg ellátások esetében. Esetleg elhúzódó kórházi tartózkodások ideje alatt. Állandó vagy visszatérő páciensek esetében is örömet okozhat egy ilyen apró kedvesség. Nagyobb műtétek és beavatkozások után is érdemes lehet megjutalmazni a betegeket kitartásukért.

Csomag összeállítási javaslatok

A következő részben néhány ajándék összeállítási javaslatot hoztunk különböző betegellátás típusokhoz, hogy megmutassuk mennyi lehetőséget rejt magában egy ilyen kis csomag.


  • Szülészeti klinikáknak

A születés csodája egy olyan pillanat ami ünneplésre ad okot. Minden ember életében ez egy nagy esemény. A szülészeti klinikák maximális odafigyeléssel és gyengédséggel kezelik ezt a pillanatot. Éppen ezért érdemes a szolgáltatásukba beépíteni egy ajándékcsomagot a kismamák számára. Apró figyelmesség ez az újdonsült anyukáknak. A csomag tartalmazhat egy kis törölközőt ami mindig jól jön, egy kézfertőtlenítőt, esetleg egy kis noteszt tollal amiben a kismama tudja vezetni a baba dolgait. Ezeken kívül jó ajándék lehet egy powerbank, hiszen a friss anyukának nem biztos, hogy mindig lesz ideje feltölteni a telefonját, de a külső akkumulátort magával tudja vinni mindenhova. Ezeket a terméket természetesen el lehet látni a kórház logójával, így a kismamát később is emlékeztetni fogja a kórház szolgáltatásaira és arra, hogy milyen figyelmesek voltak vele.


  • Fogászati klinikáknak

A fogászati beavatkozások általában sajnos kellemetlenségekkel járnak. Így a páciensek egy-egy nagyobb eljárás után nem biztos, hogy mosolygósan távoznak. De ez ellen könnyen lehet tenni pár apróbb kísérő ajándékkal amik vígaszul szolgálhatnak a betegeknek. Ilyen ajándék lehet például egy kulacs, egy kreatív kinézetű toll, esetleg egy fog alakú pendrive amiken a leleteiket is magukkal tudják vinni. Ezeken kívül a csomagba kerülhet egy maszk vagy egy vezeték nélküli powerbank amik mindig elkellenek a hétköznapok során. Ilyen és ehhez hasonló termékekből összeállított csomagokkal lehet meghálálni a betegeknek a klinikába vetett bizalmukat. Ez fokozza az elégedettséget és később is pozitívan tudnak visszagondolni a szakrendelésre. Természetesen minden terméket a rendelő saját logójával ellátva.

  • Magánkórházaknak

A magánkórházak is olyan helyek ahol az emberek huzamosabb időt is eltölthetnek egy-egy kezelés alkalmával. Éppen ezért is fontos, hogy ilyenkor egy kis aprósággal kedveskedjenek a kórházak az ott gyógyuló betegeiknek. Ezekbe a csomagokba is hasonló termékek kerülhetnek, mint amiket eddig felsoroltunk. Olyan praktikus termékek, mint a sebtapasz, maszk, kézfertőtlenítő vagy a pendrive a leleteknek. De ezek mellett még jó ajándék lehet a hosszabban bent fekvő betegnek egy bluetoothos fülhallgató is, hogy egy kis kikapcsolódást nyújtson a kórházi falak közt.


Az ajándék csomagok tartalma természetesen a kórházaktól függ. Ahogyan fentebb is írtuk a termékek tárháza szinte végtelen és nagyon könnyen lehet a különböző ellátásokra szabni a csomagokat, nem csak a termékek tekintetében, de azok kinézetét is könnyen lehet személyre szabni. További információkért vedd fel velünk a kapcsolatot honlapunkon! 


Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy