Logózási technológiák pendrive-ra

Szeretnék feliratot az egyedi pendrive-omra. Na de mit ajánl szakértőnk? Tekintsd meg itt!

Íme a leggyakoribb logózási technikák pendrive-ra:

Szitanyomás/Tamponnyomás: ideális az 1-től 6 direkt színes logókhozA szitázás egy alapvető logózási technika. A szitanyomás során pontosan kivitelezett formában, folyékony állapotban juttatjuk a festéket a logózandó felületre. Szerencsés ha a logózandó felület teljesen sima. Ha a pendrive felülete enyhén görbül tamponnyomást alkalmazunk. Mindkét esetben az eredmény egy letisztult éles kép, ami tökéletesen visszaadja a céglogót 6 direkt színig. Direkt színnek nevezzük azt a színt, mely nem tartalmaz színátmenetet.


Lézergravír: tökéletes a fém / fa felületeken


A gravírozás során a formát direkt a termék testbe véssük bele. Az eredmény egy precíz, pontos dizájn, ami a pendrive alapszínét adja vissza. Cink/fém testben szép ezüst színű lesz a logó, fa pendrive esetén pedig a fa színével megegyező eredményt kapun. A logózás tökéletesen tartós, több tíz évnyi használat után is ugyanúgy néz ki, mint új korában. Emellett visszafogott eleganciával jeleníti meg a céglogót. Fém pendrive-okra ajánljuk.


Dombornyomás: ajánlott bőr felületre
A logózási technológia során nagy hő kifejtésével a logózandó felületbe préseljük a logót. A dombornyomott logó színe megegyezik az alapanyag színével, tehát fekete szín esetén fekte, barna esetén barna. A logó nagyon elegáns, precíz körvonalú, mely több tíz évig is ugyanolyan marad, mind amikor elkészült. Főleg bőr alapanyagú pendrive-oknál alkalmazzuk.


Műgyantás matrica


A műgyanta egy olyan egyedülálló anyag, mely segítségével egy tökéletes színes logót egy plusz réteggel fedünk be. A sima színes matrica így kap egy olyan kemény, enyhén gumis felületű fedőréteget, mely örök életre megőrzi eredeti színeit. A műgyanta kiemeli a színeket, fényesebbé világítóbbá változtatja azokat.


CMYK nyomás


A CMYK nyomattal bármilyen logót vagy képet rá tudunk logózni a pendrive felületére. A végeredmény egy tiszta, éles kép. Bármennyi színt és színátmenetet is tartalmazzon a logó. Ezzel a logózási technológiával nem csak egy logót lehet a pendrive-ra rakni, hanem bármilyen fényképet, vagy olyan képet, mely sok színárnyalatot, árnyékot tartalmaz.Digitális UV nyomat


A digitális nyomat is minden direkt színt, vagy színátmenetet képes megjeleníteni a pendrive felületén. A logózási technika előnye, hogy már kis mennyiségnél is gazdaságos és nem kell magas szerszámköltséget fizetnünk érte. A digitális nyomás lehetővé teszi, hogy akár minden pendrive-ot más logóval lássuk el. Például kollégáink nevét nyomtassuk az USB kulcsra. Kártya pendrive-ok esetén pedig a kártya teljes felülete logózható.


LED logó


A LED technológiával elérhetjük, hogy logója világítson, amikor az a pendrive-ot csatlakoztatjuk a számítógéphez. A fények eredeti színe garantált meglepetést okoz majd a pendrive gazdájánál. Nagyon magával ragadó technológia, az üvegkristály gravírozott pendrive-oknál alkalmazzuk általában.


Egyedi PVC pendrive
Ahol a logó a pendrive. A gumis PVC anyagnak köszönhetően minden tárgyat, vagy logót, 2 dimenzióban vagy 3 dimenzióban is meg lehet valósítani. Apró, finom kimunkálású darabok, egyedi tervezésű.


Kézi festésű pendrive


Hagyományos porcelán alapanyagra kézi festéssel logózzuk az egyedi mintát. A kézi festés aprólékos miniatűr, minden darabja egyedülálló. A festék kopásálló és maximum 6 különböző szín alkalmazható.


Rendeld meg a fenti logózási technikák segítségével saját egyedi pendrive-od!