Márkás reklámajándék?-IGEN!

Logózott JBL hangszóró? Egyedi Nespresso kávéfőző gép? Kingston pendrive ajándékba? Úgy bizony, ez mind lehetséges. Ugyanis manapság már a legnépszerűbb márkás és minőségi termékeket is könnyedén tudod céged arculatához igazítani.

 Kíváncsi vagy milyen márkás termékeket logózunk mi? Akkor tarts velünk és olvasd el rövid összefoglalónkat a legnépszerűbb termékeinkről.

JBL Go 3 Bluetooth hangszóró

A JBL egyik legnépszerűbb és legmerészebb stílusú hangszórója. Különleges egyedi kinézete miatt mindenki imádja. Számos színben elérhető, így biztosan minden cég megtalálja a számára legideálisabb kombinációt. Bármilyen színnel logózható és szinte bármi jól áll ennek a kompakt hangszórónak. Közepes 5 órás üzemidőre képes és tökéletes JBL hangzása van ennek a szuper kis eszköznek.


JBL Flip5 Bluetooth hangszóró

A Flip5 az egyik legújabb generációja a JBL hangszóróknak. Szuper magas 12 órás üzemidővel rendelkezik és természetesen a JBL-től megszokott kiváló minőségű hangzással rendelkezik. Ez a készülék is számos színben elérhető és tökéletesen logózható a legjobb hatás érdekében. Ezen kívül víz és ütésálló, így szinte minden körülménynek ellenáll.


Sony SRS-XB23 Bluetooth hangszóró

A Sony egyik legújabb fejlesztésével készült ütős kis hangszóró. Az új fejlesztésnek köszönhetően a hangzása sokkal jobb lett az előző generációkhoz képest. Ezen kívül ez az eszköz szinte mindennek ellenáll, ütéseknek, pornak, víznek, sőt még a sós víznek is. Éppen ezért tökéletes választás minden körülmény esetén. Magas 12 órás üzemidejének hála nem lesz gond vele, hiszen bírni fogja. Úgy tartja a mondás, hogy a reklámajándék tükrözi a céget, amelyik adja. Egy ilyen magas minőségű eszköz egyértelműen a legjobb benyomást tudja kelteni a partnerekben és az ügyfelekben.


Duracell Power Bank

A Duracell márkát senkinek sem kell bemutatni, hiszen a világ legnagyobb elem és akkumulátor gyártó cége és ismert a kiváló minőségű termékeiről. Éppen emiatt a hírnév miatt megkérdőjelezhetetlen a sajátmárkás powerbankjuk. Hiszen ki más gyártána a legjobb külső akkumulátort, ha nem egy erre szakosodott cég? Ez az elegáns power bank 10050 mAh-s kapacitással rendelkezik, amellyel szinte bármilyen eszközt fel tudunk tölteni egy hosszabb utazás alkalmával. Ezen kívül az eszköz képes a gyors töltésre, egyszerre akár két készülék esetében is. Igazán figyelemreméltó és prémium reklámajándék lehet belőle meglogózva.


E-Scooter Classic egyedi elektromos roller

 Az E-Scooter egy igazán különleges roller, ugyanis a teljes váza és a lábtartó része is teljesen logózható, így 100%-ig egyedivé tehető. Praktikus közlekedési eszköz városokban vagy akár nagy gyárak területén. Maximum 20 km/h sebességre képes és egyetlen töltéssel akár 12 km is megtehető a rolleral. Igazi minőségi és különleges reklámtermék lehet belőle bármely modern és újító cég számára.


Kodak Smile Instant Print Digital Camera

A Kodak szintén egy olyan márka, amelyet senkinek sem kell megmutatni, hiszen az egyik legrégebbi és legnépszerűbb fényképezőgépekkel foglalkozó cég a világon. Ez a kompakt kis kamerájuk egy polaroid gép, amely lehetővé teszi, hogy a készült képeket azonnal kézbe tudjuk venni. Tökéletes választás lehet céges rendezvényekre vagy partnereknek is különleges ajándék lehet egy ilyen logózott Kodak kamera.


NESPRESSO Essenza Mini

Exkluzív reklámajándék a kiemelt partnereknek és ügyfeleknek? Akkor a legjobb választás ez a Nespresso kávéfőző gép. Az Essenza Mini kávégép a könnyű használhatóság a minimalista szépség és a páratlan Nespresso minőség ötvözete amellyel bárhol tökéletes kávét készíthetünk. A gép nagyon kompakt méretű és könnyű, éppen ezért bárhova magunkkal tudjuk vinni. Ékes dísze lehet bármelyik irodának, konyhának. Mint minden reklámajándék, úgy ez a Nespresso gép is emblémázható.


Kingston 3.1-es Datatraveler Exodia Pendrive

A Kingston az egyik legelterjedtebb pendrive márka világszerte. Minden pendrive-uk magas minőségű és hosszú élettartamú. A legjobb pedig az ezekben a pendrive-okban, hogy minden cég könnyedén elláthatja a saját logójával a Kingston logó mellé. Választható kapacitások: 1 GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB.

Érdeklődsz márkás termékeinké iránt - természetesen saját céglogóval emblémázva? irány a webshopunk és kérd egyedi ajánlatodat még ma! 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy