Meghökkentő újdonságaink

Lenyűgöznéd, megdöbbentenéd ügyfeleidet valami különleges és szokatlan reklámajándékkal? Az AjándékGuru csapatával ez lehetséges.

Az idei évre számos új és meghökkentő termékkel készülünk nektek. Legújabb blogunkban sorra vesszük a legegyedibb és legkevésbé sem mindennapinak mondható reklámajándékainkat.

Organikus elefánttrágya füzet-újrahasznosított lapokkal

Ha igazán meg akarod döbbenteni ügyfeleidet, akkor ez a jegyzetfüzet neked való. Ennek a különleges notesznek a borítója rendhagyó módon elefánttrágyából készült. A belső lapjai pedig 100%-ban újrahasznosított pamut hulladékból készültek. A füzetet az teszi még egyedivé, hogy a gyártás teljesen környezetkímélő, ugyanis az előállítás során nem keletkezik felesleges hulladék és nem használtak hozzá fát vagy vegyszereket. Megdöbbentő, környezetbarát és még praktikus is, több se kell egy egyedi reklámajándékhoz!


Többször használható jegyzetfüzet

Hagyományos A5-s spriál füzetnek látszik, de annál jóval több ez a hasznos kis termék. Különleges kialakításának és a hozzá tartozó speciális tollnak köszönhetően ez egyáltalán nem egy hétköznapi füzet. Különlegessége, hogy vízzel letörölhetőek a lapjai, így számtalanszor újra és újra használhatóak az oldalak. Hosszantartó és kreatív megoldás, amelyet minden partnere imádni fog.


Kőpor toll

Egyedi eljárással készült toll, amely kalcium -karbonátból és PP -ből anyagokból áll össze. Innen is ered az elnevezése a kőpor toll mivel egyfajta speciális kőzet porból állítják elő a toll vázát. Nagyon masszív és elegáns íróeszköz, ami bármelyik iroda ékköve lehet, persze saját céged logójával ellátva. Vidd magaddal kiállításokra, üzleti tárgyalásokra és nyűgözd le ügyfeleidet.


Örök toll

Hallottál már olyan tollról, amelyet soha sem kell újra tölteni vagy faragni és mégis örökké fog? Ha még nem, akkor itt az ideje, hogy megismerd az örök tollakat. Ezek a különleges tollak egy egyedi technológiával készülnek. Az írószerek hegye egy speciális fémötvözetből készül, amely írás közben eloxidálja a lapot és ennek köszönhetően nem kopik el. Ugyanakkor a toll radírozható és teljes mértékben hagyományosan fog a lapra. Egy apró ámbár különleges ajándék lehet bárki számára.


Parafa vezeték nélküli töltős egérpad

Ha egy kicsit hagyományosabb, de mégis különleges reklámajándékot keresel, akkor a parafa egérpad jó választás lehet. Látszólag csupán egy hagyományos környezetbarát egérpad, de több hasznos funkcióval is rendelkezik. Egyszerre használható összehajtva telefon támaszként és vezeték nélküli töltőként is. A beépített töltőnek köszönhetően 5W-os telefon töltésre is képes ez az egyedi egérpad. Vidd magaddal tárgyalásokra, hosszú utakra vagy akár egy home office napra, mindenképpen jó társad lesz.


Okos vizes palack

Neked is gondot okoz a rendszeres vízivás? Esetleg elhivatott vagy az egészséges életmód felé? Akkor az okos vizes palack a te tökéletes reklámajándékod! Boroszilikát üvegből készült palack, aminek az igazi különlegessége, hogy a kupakjába épített időzítő óránként felvillan, ezzel is emlékeztetve a folyamatos folyadék bevitelre. A kulacshoz ezen kívül tartozik egy praktikus neoprén tok is.



Neked melyik termékünk tetszett a legjobban? Olvasd rendszeresen hírleveleinket és érdekes tartalmainkat, legyél te is naprakész a reklámajándékok világában!

Valamelyik termünk felkeltette az érdeklődésed? Írj nekünk az info@pendriveguru.hu e-mail címre és kérd egyedi ajánlatodat még Ma!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy