Milyen alkalomra vegyek logózott pendrive-ot?

Sokunkban felmerül a kérdés, mi az a megfelelő alkalom, amikor egy logózott céges pendrive jól jöhet, így felsorolunk pár tippet:

Sokunkban felmerül a kérdés, mi az a megfelelő alkalom, amikor egy logózott céges pendrive jól jöhet, így felsorolunk pár tippet:

– Év vége, karácsonyi ajándékozás. Minden cég szeretné üzleti partnerét olyan ajándéktárggyal meglepni, melyet az gyakran használ, mindig kéznél van és örömmel fogadja azt. Egy logózott elegáns fém pendrive például kettős célt szolgál: az ügyfél elégedettségét és egy mindig szem előtt lévő céges reklámot

– Konferencia: céges konferencián, rendezvényen sok ügyfél megtiszteli jelenlétével cégünket. Távozáskor a legmegfelelőbb ajándék az lehet, ha egy logózott egyedi vagy kártya pendrive-val lepjük meg, hiszen a pendrive-ra nem csak a cégünk logóját helyezhetjük el, hanem a fontos információkat, termékkatalógus, bemutatkozó anyagot letörölhetetlenül felmásolhatunk rá.

– Logózott céges ajándék egy szuper szolgáltatás, termék mellé. Mi teheti még elégedettebbé az ügyfelet, amikor megkapja a megrendelt termékét, szolgáltatását? Ha kap mellé valami meglepetést, egy praktikus, ötletes egyedi pendrive-ot. Kis befektetés és mégis nagy hasznot hajt. Így ügyfelünk nyugodt szívvel fogja tovább ajánlani cégünket ismerőseinek, barátainak.

– Nyereményjáték: szeretnéd, ha kérdőíved minél többen töltenék ki? szeretnéd ha időben fizetnének ügyfeleid? Szeretnéd, ha minél többen nálad vásárolnának? Szerkessz egy nyereményjátékot, melynek fődíja egy szuper nagy kapacitású exkluzív pendrive!

– Szolgáltatáshoz kapcsolódóan: A CD-k DVD-k korszaka lejárt! TV-hez, nyomtatóhoz, autós rádióhoz mára már csak pendrive csatlakoztatható! Ha fotózol, videózol, tananyagot, hanganyagot árulsz, megéri pendrive-on továbbadni azt, hiszen sokkal többrétűbb a felhasználhatósága, lejátszhatósága.

Te mire használod a pendrive-od? Milyen célra ajándékoztál pendrive-ot? Szólj hozzá a Facebook-on ITT.