Minden amit a vezeték nélküli töltőkről tudni kell

Manapság már mindenki hallott és valószínűleg már találkozott is vezeték nélküli töltőkkel. De vajon mit érdemes tudni róluk? Melyek a legjobb töltők? Hogyan működnek?

A Pendrive/AjándékGuru csapata most összeszedte nektek az összes érdekes és hasznos információt a vezeték nélküli töltőkkel kapcsolatban. A soron következő blogunkban pedig bemutatjuk nektek közelebbről, részletesen ezeket a nagyszerű termékeket!

Mit érdemes tudni róluk?

A legmodernebb telefonok hátlapja szinte kivétel nélkül, mind üvegből készül és ez nem véletlen. Ugyanis az üveg hátlapnak köszönhetően a telefon képes elektromos energiát fogadni, így tehát vezeték nélkül tölthető az akkumulátor. Ez egy viszonylag újnak számító technológia, amely a mai felgyorsult világban igazi megváltás, hiszen még arra sem kell plusz időt szánnunk, hogy a telefonunkat feltegyük töltőre, elég csak ráhelyeznünk a vezeték nélküli töltőre és mindenféle felesleges kábel nélkül tudjuk tölteni.

Hogyan működik a vezeték nélküli töltés?

A vezeték nélküli töltés működése a hozzá nem értők számára nagyon bonyolultnak tűnhet, pedig valójában egy egész egyszerű dologról van szó. Röviden ezek az eszközök elektromágneses teret alakítanak az akkumulátor töltéséhez, amely két oldalról valósul meg. A töltőállomás egy vagy több tekercs segítségével elektromágneses teret generál, amelyet a telefonban lévő tekercs átalakít, hogy azzal tölteni lehessen az akkumulátort. Lényegében ilyen egyszerű a működése. Nagyon sok területen használják ezt a technológiát, olyan helyeken ahol például el kell szigetelni a töltéshez használt csatlakozókat, hogy azokat ne érje víz vagy pára, ilyenek például az elektromos fogkefék.

Mely telefonok támogatják ezt a töltés funkciót?

A telefonok 2020-óta kezdték el általánosan támogatni a vezeték nélküli töltést, azonban nem minden készülék képes erre.A legnagyobb jel arra, hogy egy telefon támogatja a vezeték nélküli töltést az az, hogy üvegből készült a hátlapja. Íme néhány modell a különböző gyártóktól, amelyek biztosan támogatják a vezeték nélküli töltést:

Apple: iPhone SE 2020, iPhone 8, iPhone 8+, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max,

Samsung: Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy Note 8, Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Note 9, Galaxy S10, Galaxy S10 Plus, Galaxy S10E, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10 Plus , Note 20, Note 20 Ultra

Sony: Xperia XZ3, Xperia XZ2 Premium, Xperia XZ2

Huawei: Mate 20 pro, P30, P30 Pro, Mate 30, Mate 30 Pro, P40, P40 Pro, P40 Lite

Melyek a legjobb töltők?

Az Pendrive/AjándékGurunál is számos vezeték nélküli töltő kapható, mi azonban összegyűjtöttük nektek a legjobb és legpraktikusabb eszközöket.

POWER&WIRELESS WIRELESS POWER BANK

Egyedi megjelenésű, alumínium borítású 4000 mAh vezeték nélkül töltő külső akkumulátor C típusú csatlakozóval és céglogóval feliratozva szállítjuk. Ez az eszköz nem csupán egy powerbank, hiszen képes 5W-os vezeték nélküli töltésre is. Kitűnő reklámajándék lehet bármilyen rendezvényen vagy céges eseményen.


BAMBUSZ VEZ.NÉLKÜLI GYORSTÖLTŐ

Letisztult, kerek kialakítású töltő egység. Vegyes borításának köszönhetően igazán elegáns hatást kelt. Nagyrészt bambuszból készült az eszköz és helyenként pedig műanyag borítást kapott.  Igazi ékköve és kiegészítője lehet bármely irodai asztalnak vagy megbeszélésnek.


UNIQUE STAND 3AZ1-BEN TELEFONTÖLTŐ BLUETOOTH HANGSZÓRÓ

Ez a 3 az 1-ben vezeték nélküli töltő egy igazi kincs, hiszen egyszerre, bluetooth hangszóró és telefon állvány, valamint alkalmas egyszerre okostelefon, okosóra és fülhallgató töltésére is. Emellett egyedileg logózható és bármely irodának igazi éke lehet.


VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ/TELEFONTARTÓ

Vezeték nélküli töltés akár utazás közben is? Ezzel a készülékkel bizony lehetséges. Ugyanis ez egy praktikus töltő, amely akár az autó szellőzőrácsára is rácsiptethető, így egyszerre telefontartó és közben tölti is a készüléket. Emellett különlegessége, hogy áram alá helyezve megvilágítja a rajta elhelyezett céges logót.


GULA A4 MAPPA VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐVEL

Az okos iratmappák, ma az egyik legnépszerűbb terméknek számítanak a cégek körében. Az itt bemutatott mappa nem csak egy hagyományos mappa, mivel tartalmaz egy 4000 mAh-s power bankot és emellett még vezeték nélküli töltésre is képes. Számos belső zsebével és jegyzetfüzetével, minden megbeszélés alapkelléke.


EGYEDI VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTŐ

Képzeld el, hogy a vezeték nélküli töltőd, nem csak egy hagyományos töltő, hanem egy igazán egyedi és utánozhatatlan darab. Álmodd meg, találd ki mi az ami a legjobban képviselhetné cégedet és mi megvalósítjuk neked. Ajándékozz egyedi tech élményt partnereidnek és kollégáidnak.


Az Pendrive/AjándékGuru csapata mindig készen áll megtalálni minden cég egyedi igényeihez leginkább passzoló reklámajándékokat. Ha szeretnéd, hogy a Te céged is sikerre vigye a promóciós termékek használatát, akkor irány a weboldalunk és kérd egyedi ajánlatunkat még MA, hogy segíthessünk elérni a legjobb termékeket a legjobb áron számodra!


Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy