Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Tudtad, hogy számos cég elkezdte már beszerezni a karácsonyi céges ajándékokat? Tudtad hogy a jelenlegi gazdasági helyzet miatt komoly készlethiánnyal és áremelkedéssel kell szembenéznie azoknak a cégeknek, akik nem elég időben döntenek?

Nincsenek is olyan messze az ünnepek, mint gondolnád. Az AjándékGuru csapat pedig az idei évre is számos különleges ajánlattal és egyedi termékkel készül a cégek számára. Összeszedtünk pár jó tanácsot és tippet, amelyet érdemes betartani, ha a legjobb ajánlatokat szeretnéd elcsípni vállalkozásod számára.

1.Ne hagyd az utolsó pillanatra

Az ajándékok beszerzését több okból kifolyólag sem érdemes az utolsó előtti pillanatra hagyni. Az egyik ilyen ok a határidők. Reklámajándék beszerzésénél érdemes tudnod, hogy a termékeknek vannak bizonyos elkészülési határidejük. Ez az idő az 1 héttől kezdve akár 4 hétig is elnyúlhat. Éppen ezért nem érdemes november végén elkezdeni a termékek megrendelését, hiszen nem biztos, hogy határidőre elkészülnek. Ezen kívül minél tovább halasszuk a termékek beszerzését, annál nagyobb az esélye annak, hogy komoly készlethiány lép fel az ünnepek közeledtével és lemaradunk a legjobb termékekről.

2. Élj a legjobb ár ajánlattal

Mindannyian tudjuk, hogy minél inkább közelednek az ünnepek, annál inkább emelkednek az árak is. Ezen kívül sajnos a jelenlegi kiszámíthatatlan gazdasági helyzet végett minden terméknél számítani lehet az egységes drágulásra. Így tehát érdemes minél előbb lecsapni a legjobb ajánlatokra, hogy a befektetett pénzünkből a lehető legtöbbet és legjobbat tudjuk kihozni.


3. Hagyj időt az ötletelésre

Számos cég bizonytalan abban, hogy mit is szeretnének beszerezni karácsonyi ajándéknak partnereik és dolgozóik számára. Éppen ezért is fontos már időben elkezdeni az ötletelést és keresgélést. Érdemes végig gondolni, hogy mit szeretnénk képviselni az ajándékkal, milyen kategóriákban gondolkodunk a különböző ajándékozottak esetében. Cégünknél több, mint 6000 termék közül lehet választani, így biztosan minden cég megtalálhatja azt a terméket, amely a leginkább illik hozzá.

4. Gondolkodj ajándékcsomagban

Egy jól összeválogatott igényes ajándékcsomaggal biztosan nem lehet mellélőni. Így nem csak egy kedves gesztus lesz az ajándékozás, hanem minőségi és hasznos dolgokkal lephetjük meg kollégáinkat. Egy logózott termékekből álló ajándékcsomag több praktikus ajándékot tud magában rejteni, amit szívesen használnak az emberek a hétköznapok vagy akár a munkájuk során. Pár gondosan összeválogatott termék, ami még a cég profiljába is illik, könnyedén lesz tökéletes karácsonyi ajándék az alkalmazottak számára.

Érdemes tehát jól átgondolni és időben felkészülni minden cégnek a karácsonyi szezonra, hogy a legjobb ajánlatokat kaphassák a legjobb termékekre. Ha TE sem szeretnél lemaradni a legkedvezőbb reklámajándékokról, akkor irány a webshopunk és  kérd személyre szóló ajánlatodat még MA! Írj nekünk az info@pendriveguru.hu e-mail címen és ötleteljünk együtt, hogy megtaláljuk a cégednek legideálisabb ajándékokat!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy