Pendrive kalauz cégeknek

Sokan azt gondolják, hogy a pendrive-ok kora lemenőben van, pedig éppen ellenkezőleg! A pendrive-ok manapság reneszánszukat élik és egyre inkább feltörekvőben van a népszerűségük.

Ez nagyban köszönhető az okostelefonok terjedésének és az okostelefonok és tabletekkel kompatibilis pendrive-ok térhódításának. Sőt, mára a pendrivera való adatfelírás is szupergyors lett a 3.0 és 3.1-es csatlakozóknak köszönhetően.

Köszönhető annak, hogy a CD-k, DVD-k kora lejárt, azt már nem játszák le modern eszköz, így az anyagátadás kisebb kapacitású pendrive-okra váltott.

 A technológia fejlődésével manapság már csak a képzelet szab határt egy pendrive alakjának. Számos modern cég alkalmazza a mai napig őket előszeretettel. Ezeken adják át az ügyfeleknek a referencia anyagokat, bizalmas adatokat és fontos közleményeket is. Azonban a sok forma, anyag és lehetőség között hamar el tud veszni egy ember. Azért, hogy többet ne legyen gond a pendrive választás, a PendriveGuru csapata összeírt egy rövid kalauzt amelynek az elolvasása után garantáltan tudni fogod melyik adathordozót válaszd.

Mekkora méretet válasszunk?

Fontos már a legelején tisztázni, hogy mire szeretnénk használni a pendrive-okat. Mindig ahhoz kell igazítani a pendrive tárhelyének a méretét, hogy a későbbiek során milyen adatokat szeretnénk rajtuk tárolni. Számos méretben elérhetőek, így könnyen meg lehet találni az adott cég számára a megfelelő méretet. Az egészen kicsi 1 GB-os és 2 GB-os pendrive-októl kezdve a kiemelkedően nagy tárhellyel rendelkező 64 és 256 GB-os kapacitású is elérhetőek a piacon, USB 3.0 vagy USB 3.1, gyors csatlakozóval. Amint megvan a méret ki kell találni, hogy milyen anyagból szeretnénk elkészíteni.

Milyen anyagú pendrive-ok léteznek?

Szerencsére az anyag választékban sem kell korlátokat szabni, hiszen igazán széles választék áll rendelkezésünkre. Léteznek egyszerű karton, fém és műanyag pendrive-ok. Népszerűek a pendrive-ok terén is a környezetbarát megoldások, mint a búzaszalma vagy a fa/bambusz pendrive. Ez utóbbiak igazán elegáns és exkluzív megjelenésűk is lehetnek, színben, anyagban hozzá illő díszdobozban szállítva. Ezen kívül vannak igazán különleges bőr és kristály pendrive-ok is. A gumis anyagból készült pendrive-ok kellemes, puha tapintásúak, és ami az anyag előnye, hogy bármilyen formát ki tudunk önteni belőlük.


Melyik forma a nyerő?

Szó szerint végtelen lehetőség van a formákat illetően. A letisztult bankkártya és toll formákon át egészen az karkötő és kulcs formákig. De ezen kívül számos exkluzív és különleges forma is helyet kapott a kínálatban, többek között egyedi ékszer alakú és LED fénnyel megvilágított kristály pendrive is. Külön tartogatunk az orvosi praxisok számára is egyedi adathordozókat, amelyek a legkülönfélébb alakban és méretben elérhetőek a kínálatunkban. Ezen kívül még nagyon népszerűek a kulcsra hasonlító pendrive-ok, amikből szintén több fajta is elérhető.


Többfunkciós és okos darabok

Ha szeretünk eltérni a megszokottól és az unalmastól és kedveljük a modern okos eszközöket, akkor a legjobb választás egy többfunkciós pendrive. Vannak olyan eszközök amelyek nem csak a számítógéphez képesek csatlakozni, hanem a telefonunkhoz is. Ezek az okos pendrive-ok egyszerre rendelkeznek a hagyományos usb csatlakozóval és a legújabb Type C csatlakozóval. De mi van akkor, ha a telfonunk nem Type C csatlakozós? Akkor sem kell aggódnunk, hiszen léteznek már olyan 4in1-ben eszközök amelyek szinte bármelyik készülékhez képesek csatlakozni, köszönhetően annak, hogy egyszerre rendelkeznek micro usb, Type C, lightning és usb A csatlakozóval.


Márkás vs no brand pendrive-ok

Érdemes elgondolkodnunk, hogy nagyobb promóciókhoz felhasználjuk egy meglévő márka ismertségét, úgy, hogy mellé rakjuk cégünk logóját. Kínálatunkban választható Kingstone és SiliconPower pendrive is céglogóval márkázva. Márka nélküli pendrive-jaink nagy előnye pedig a nagy emblémázási felület mellett az, hogy a beépített memória chip is ugyanazt a minőséget képviseli, mint márkás termékek esetén. Így megbízható minőségű pendrive-ot, saját logónkkal márkázhatunk.

Reméljük ez a kis összefoglaló segít abban, hogy mindenki megtalálja önmaga és a cége számára a legtökéletesebb pendrive-ot. Még hosszan tudnánk sorolni és mesélni a különlegesebbnél különlegesebb darabokról, hiszen a pendrive-ok tárháza végtelen.

Ha felkeltette valamelyik termék az érdeklődésed, vagy segítségre lenne szükséged a megfelelő eszköz megtalálásához akkor kérd ajánlatunkat még ma vagy nézz körül nálunk

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy