Ünnepi csomagajánlatok cégek számára-2. rész

Idén hagyd a sablonos karácsonyi ajándékokat és adj valami igazán egyedit és exkluzívat kiemelt partnereid számára és nyűgözd le őket!

A Pendrive/AjándékGuru csapata az idei ünnepi szezonra különleges ajánlatokkal készül a cégek számára. Összeállítottunk 9 exkluzív és minőségi ajándékcsomagot, amelyeknek garantáltan mindenki örülne. Egy két részes minisorozatban bemutatjuk ezeket a különleges és egyedi csomagokat. Az előző részben már bemutattunk 5 egyedi és utánozhatatlan ajándékcsomagot. A most következő részben pedig bemutatjuk a 4 legexkluzívabb csomagunkat. 

Wonder tech szett karácsonyra

Egy igazán különleges csomag azoknak a cégeknek, akik szeretnének valami modern ajándékcsomagot ajándékozni idén a partnereidnek és munkatársaidnak. A szett tartalmaz egy 2200 mAh külső akkumulátort, bambusz házzal. Okostelefonok töltéséhez, teljesítmény DC5V/1A. Töltöttséget jelölő led jelzőfényekkel, mikro USB töltőkábellel, C típusú csatlakozóval. Ezen kívül egy egyedi bambusz telefon állványt, amely két részből áll, amely függőlegesen összeszerelhető a telefon tartásához. Emellett a csomagban található még egy  5.0 vezeték nélküli hangszóró bambusz borítással, ABS műanyagból, PU pánttal.  A hangszóró 300 mAh-s újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely teljesen feltöltve körülbelül 2 óra üzemidőt biztosít. Teljesítmény: 3 W,  4 Ohm. Az összes terméket külön logózzuk és egy hozzá passzoló ajándéktasakban szállítjuk. 


Natúr kozmetikai ajándékcsomag

Ez egy igazán nőies ajándékcsomag azoknak a hölgy kollégáknak akik rajonganak a natúr kozmetikumokért. Tökéletes társ lehet egy hosszú üzleti út alkalmával. A szett tartalma  24 db vegán 4 g-os testápoló és sampon valamint egy biopamut tárolózsák. Minden kozmetikum papírhengerbe csomagolunk. Újrahasznosított papírdobozban szállítjuk az egész szettet.  Ebben a készletben minden természetes és organikus anyagokból készült, így ez egy fenntartható megoldás, amely nagyon kevés vagy semmilyen hatást nem gyakorol a környezetre.


Montecatini wellness csomag

Ez a szett egy igazi wellness élményt biztosít bárki számára a borongós téli napokon. Legyen egy különleges élmény minden ajándék. Ezzel a szettel pedig garantált a meghitt wellness élmény az otthon kényelméből is. A szett tartalma egy bambusz arctisztító és egy gyertya, valamint egy piperetáska és törölköző kétféle méretben: 70X140 cm és 30X50 cm. Az egész szettet logózva egy elegáns natúr kartondobozban szállítjuk.


Winter ferrero ajándékcsomag

Tudtad, hogy a téli napok legjobb barátja egy doboz bonbon? Lepd meg ügyfeleidet ezzel az ajándékcsomaggal, amely bárki napját garantáltan szebbé teszi. A szett tartalmaz egy elegáns rozsdamentes fekete acél termoszt, 450 ml űrtartalommal, valamint egy Ferrero Rocher desszertet, és 3 db filc akasztós díszt. Az egész csomagot pedig elegáns karton díszdobozban szállítjuk.


Csomagjaink tartalma variálható és kiegészíthető más termékekkel, hogy minden cég megtalálja az ideális ajándékot. Összeállítanád saját céges ajándékcsomagodat? Írj nekünk és ötleteljünk együtt vagy nézz szét további csomagjaink között és kérd egyedi ajánlatodat még MA! 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy