Visszagyűjtő doboz

Használt Pendrive, CD visszagyűjtés


Ugye te is odaírod e-mailed végére:

Kérem gondoljon a környezetére, mielőtt kinyomtatja ezt a levelet!

A PendriveGuru környezettudatos cég, társadalmi felelősséget vállal a termelt hulladékért.

Amit Veled együtt szeretnénk elérni:

1. a már nem használt, karcos CD lemezeket és CD tokokat egy közös tárolóba gyűjteni és újrahasznosítani

2. a vacak memóriával felszerelt pendrive-okat, amik csak úgy “elfelejtik” a rájuk másolt anyagokat kuka helyett ilyen tárolóba gyűjteni – következő életükben talán valami hasznosabb tárgyként végzik!

3. kis memóriakapacitású, használaton kívüli pendrive-okat összegyűjteni

Hogyan tudok CD és pendrive visszagyűjtő dobozt kérni?

Egyszerűen csak írj emailt az info@pendriveguru.hu e-mail címre!


Miért jó ez Neked?

1. Nem kell a sok lomot őrizgetned vagy fájó szívvel a kukába dobni – a lomod hasznos termékké alakítjuk

2. Az egész visszagyűjtési folyamatot megszervezzük helyetted – Csak egy kattintást kell tenned a környezeted megóvásáért.

3. Vásárlóid, munkatársaid között elismeréshez jutsz egy tudatos társadalmi szerepvállalás keretében. Minden olyan cég, aki visszagyűjti a hulladék pendrive-ot és CD-ket, lehetőséget kap bemutatkozásra a PendriveGuru csatornáin – honlapon, Facebook-on és hírleveleinkben. Ez egyben egy jó marketing lehetőség is lehet számodra!

A CD-k kora lejárt, a műsoros CD-k sérülékenyek, tárolókapacitásuk kicsi. Számos kis kapacitású pendrive is biztosan megtalálható íróasztalunkba rejtve – 64Mb, 128Mb vagy akár még 1 Gb-s is ide számít, amit őrizgetni felesleges, kidobni vétek.


Hogyan tudok CD és pendrive visszagyűjtő dobozt kérni?

Egyszerűen csak írj emailt az info@pendriveguru.hu e-mail címre!


Ehhez a jó ügyhöz minél nagyobb társadalmi összefogást szeretnénk elérni, hiszen csak így lehet Magyarország teljes területén a használaton kívüli tárgyaknak a begyűjtése.


Amit tenned kell:

1. Rendelj tőlünk egy visszagyűjtő dobozt – a doboz ára 6500 Ft (bruttó ár). Ez egy jelképes ár, a doboz önköltsége, oda-vissza szállítási költsége és az újrahasznosítás jóval többe kerül. A PendriveGuru elkötelezett híve az újrahasznosításnak, a további díjakat mi álljuk. Arra kérünk, hogy tedd meg a következő lépéseket is.

2. Szólj kollégáidnak, ügyfeleidnek, vásárlóidnak, hogy vigyék hozzád vissza nem működő CD-iekt, pendrive-jaikat vagy kérjenek ők is egy dobozt.

3. Amikor a visszagyűjtő doboz megtelt szólj nekünk és intézzük a doboz elszállítását az újrahasznosítást.


Az elszállítással egy időben,

– lehetőséget kapsz részletesen bemutatkozni honlapunkon és FB oldalunkon, mint elkötelezett környezetvédő

– továbbá kapsz tőlünk egy 5% kedvezmény kupont, mely a következő rendelésed összértékéből 1 éven belül jóváírunk.


“Minél jobban megérti napjaink emberisége, hogyan alakították ősei azt a földet, amit örökölt, vezetőit annál inkább rá tudja venni arra, hogy jelenlegi tetteinek mozgatója ne a rövid távú nyereség, hanem a hosszú távra szóló tervezés legyen.”

Patrick Vinton Kirch

Tegyünk együtt egy további lépést környezetünk egészségéért!Eddig csak lom volt, most hasznos dolog lehet belőle – egy kis odafigyeléssel!

Az összegyűjtött hulladékot alapanyagaikra bontják szét. A CD-k, CD-tokok és pendrive-ok sok műanyagot tartalmaznak, melyet pelletté alakítanak, ez adja az alapanyagát az újrahasznosított műanyag tárgyaknak. Ezek például lehetnek egy pad, szék, vagy épp egy gyerekjáték. A különválasztott fém hulladékot szintúgy alapanyagként használják fel, nem vész kárba és nem szennyezi a környezetet.


Tudtad, hogy a magyar lakosság 67%-a részesítene előnyben vásárláskor környezetbarát csomagolásban kapható élelmiszert, ha ez nem befolyásolja az adott termék árát?

A környezettudatosság egyre jelentősebb szerepet kell, hogy játsszon életünkben. Hiszen a felelősségünk óriási. Napelemek, napkollektorok, elektromos autó, szélerőművek, egyre közelebb kerülnek hozzánk, a szelektív hulladékgyűjtés pedig napjaink részét képzi.