Egyedi pendrive

Egyedi pendrive

Terveztesd meg velünk a saját egyedi pendrive-od!

 Miért kéne leragadni a sablonos megoldások mellett? Válaszd az egyedit, hidd el megtérül!

Hihetetlenül kedves és rugalmas csapatunk mindenben támogat, hogy mihamarabb kézbe vehesd teljesen egyedi pendrive-od!

Próbáld ki, mire vagyunk képesek, teszteld a lehetőségeket és alkoss egyedit. Az ilyen egyedi formájú pendrive-ok mindig mosolyt csalnak a megajándékozott arcára. A nyerő együttműködés titka a közvetlen és kötetlen hangulat. Ragadd meg a hangulatot, add át ajánlatod egyedi és meghökkentő formájú pendrive-on. Kérd ajánlatunk 100 darabtól kedvezménnyel!Aki egyedi formájú pendrive-ot választ, kimondott érdeklődésre számítson! Gondolj bele milyen vicces amikor például egy Makita láncfűrész, egy BigBus autóbusz vagy épp egy Pöttyös túrórudi kicsinyített mását tarthatod a kezedben. Ami kinézetre pont mint Nagy Testvére, funkciójára viszont egy praktikus és megnyerő egyedi pendrive.

Ne ragadj le a sablonos megoldásoknál, ha igazán meglepőt szeretnél válaszd a formájában is egyedi megjelenésű gumis anyagból készült pendrive-ot!

Az egyedi pendrive saját öntőforma alapján készül, így minimum rendelési mennyisége 50 darab. Az öntőformát elkészülés után félre tesszük és 5 évig megőrizzük, így ha utánrendelésen gondolkodsz, már gyorsabb  szállítási idővel kalkulálhatsz és a szerszámköltséget nyilván nem kell kifizetned, így az utánrendelés költséghatékonyabb is lesz!

Egyedi promóciókhoz kitűnő választás. A pendrive egy olyan ajándék, melyet 20-ból 20 ügyfél használ és 18 jobban örül neki, mint egy hagyományos jegyzetfüzetnek vagy táskának!

Az egyedi pendrive rendelésének menete:

  1. Kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot az "Érdekel a termék" gomb lenyomásával
  2. Kollégánk hamarosan telefonon is megkeres, hogy egyeztessünk elképzelésedről és a piacon fellelhető legjobb árajánlatot készítse számodra.
  3. Az ajánlat kézhezvétele után várjuk megrendelésed, hogy Téged is mihamarabb elégedett ügyfeleink között üdvözölhessünk.
  4. Megrendeléskor küldj egy képet arról a cégedre jellemző termékről, logóról amit viszontlátnál egy egyedi pendrive-on.
  5. A kép alapján látványtervet készítünk az egyedi pendrive-ról. Ezt a látványtervet addig módosítjuk, míg tökéletesen azt nem kapod, amit szeretnél.
  6. Ha a látványtervet jóváhagyod, utána legyártunk és fotón átküldünk Neked egy un. előgyártási mintadarabot, hogy lásd, milyen lesz igaziból a tömeggyártás. Itt még ha szükséges, mindig tudunk változtatni a formán. (Bár általában nem szükséges, hiszen a minta kép is ugyanígy néz ki.)
  7. A mintát képen is jóváhagyhatod, vagy akár fizikailag is kezedben foghatod. Ha tetszik, indulhat a tömeggyártás, a teljes mennyiség legyártása.
  8. Az egyedi pendrive-okat az egyeztetett határidőre szállítjuk
  9. Elégedettségi kérdőívet küldünk, melyben kérjük véleményed az elkészült egyedi termékkel kapcsolatosan.

Hivatalos Google értékelések

Elégedett ügyfeleink véleménye

Nagyon megbízható cég, gyors ügyintézés, korrekt árak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
KG Dental, Mosonmagyaróvár

KG Dental, Mosonmagyaróvár

Rendkívűl gyors rendelés teljesítés, hatékony kommunikáció.
Nádasdi Anikó

Nádasdi Anikó

Nagyon elégedett vagyok. Korrekt, pontos szállítás, udvarias kiszolgálás!
Tóth Géza

Tóth Géza

Korrekt és gyors együttműködés volt a céggel, pontosan teljesítették a megbeszélteket, bátran ajánlom őket mindenkinek.
Balogh Miklós

Balogh Miklós

Rendkívül korrekt ügyintézést tapasztaltam. Mindenkinek ajánlom a céget.
Füzes Gyula

Füzes Gyula

Ajánlom bárkinek! Gyorsak, kreatívak, minden kérést figyelembe vettek!
Pappné Dancza Melinda

Pappné Dancza Melinda

Gyors, korrekt ügyintézés. A kommunikáció szuperül működött és gyorsan reagáltak minden észrevételre, kérésre, kérdésre. Az ajándéknak szánt gravírozott pendrive-ok nagy sikert arattak. Ajánlani tudom őket! :)
Kunné Nagy Andrea

Kunné Nagy Andrea

Szuper gyors visszajelzés és szolgáltatás, kedves kapcsolattartó!
Sipos András

Sipos András

Megbízható, precíz cég, kommunikatívak és segítőkészek. Ár-érték arány rendben van, végeredmény maximálisan megfelelő. Köszönjük a fa pendrive-okat!
Sáfár Nikolett

Sáfár Nikolett