Reklámajándék

Reklámajándék

Milyen a jó reklámajándék? Olyan, amit folyamatosan használ az ügyfél és ezzel folyamatosan látja céglogód!

Napjainkban mindenki folyamatosan az okostelefonját nyomkodja - válassz olyan OKOS reklámajándékot, ami egyben telefonos kiegészítő is. Így tuti nem fog ajándéktárgyad a fiók alján végezni, hanem praktikus használati tárgyként részese lesz ügyfeled mindennapjainak. 

Engedd, hogy egyedi reklámajándékod OKOSAN képviselje céged akkor is, amikor Te személyesen már nem vagy vele kapcsolatban!

Válassz a lenti termékekből:

A reklámtárgyak olyan eszközök, amik a valós térben segítik azt, hogy a potenciális ügyfelek többször találkozzanak a márkánkkal.

Segítségükkel könnyen tud cégünk és logónk tudat alatt beépülni az emberek fejébe.

Egy telefontöltős kulcstartó példáján keresztül szeretnénk bemutatni, hogy hogyan is működik. Egy ingatlan iroda készített magának egyedi logós adatkábeleket, mely kulcstartó is egyben - ezeket a kulcstartókat osztogatja a náluk érdeklődőknek, de nem vásárlóknak. Ezeket a kis tárgyakat hazaviszik a potenciális ügyfelek és ott lesz náluk a kulcscsomójukon. Naponta többször is látni fogják a cég logóját, adatátvitelre könnyen és praktikusan használják, eközben szép lassan elmélyül a márkaismertség. Így legközelebb, ha ingatlan irodát keresnek, már lesz a fejükben egy cég akit fel tudnak keresni. Ezzel fokozatosan tudjuk építeni a márkánkat és az ügyfelek elégedettségét is. Hiszen ki ne örülne egy igényes apró ajándéknak?

Mikor érdemes reklámajándékot alkalmazni?

Mi úgy gondoljuk, hogy ez bizonyos mértékig mindig érdemes alkalmazni ezt a technikát. Hiszen fontos, hogy azokat is emlékeztessük cégünkre akik egyszer már vásároltak tőlünk, mert aki egyszer megbízott bennünk az máskor is megfog. De ehhez fontos az ügyfél elégedettség növelése is. Ezt pedig könnyen lehet növelni szintén reklámajándékokkal. Megrendelések, vásárlások mellé lehet ajándékba adni apróságokat, ezeknek a meglepetéseknek minden megrendelő örülni fog és hosszútávon ránk emlékezteti majd őket.

Milyen a tökéletes reklámajándék?

Amit az emberek használnak, amit ha megkap örömmel veszi birtokba és mindig magánál tartja. A reklámajándékok használata a legjobban megtérülő marketing stratégia. Fokozatosan éri el hatását és csinál a potenciális vásárlókból ténylegesen vásárlókat. Miért is? Mert mindig ott tudunk lenni ügyfeleink keze ügyébe és nap, mint nap láthatják logónkat és ezáltal emlékezni fognak ránk.

Hivatalos Google értékelések

Elégedett ügyfeleink véleménye

Nagyon megbízható cég, gyors ügyintézés, korrekt árak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
KG Dental, Mosonmagyaróvár

KG Dental, Mosonmagyaróvár

Rendkívűl gyors rendelés teljesítés, hatékony kommunikáció.
Nádasdi Anikó

Nádasdi Anikó

Nagyon elégedett vagyok. Korrekt, pontos szállítás, udvarias kiszolgálás!
Tóth Géza

Tóth Géza

Korrekt és gyors együttműködés volt a céggel, pontosan teljesítették a megbeszélteket, bátran ajánlom őket mindenkinek.
Balogh Miklós

Balogh Miklós

Rendkívül korrekt ügyintézést tapasztaltam. Mindenkinek ajánlom a céget.
Füzes Gyula

Füzes Gyula

Ajánlom bárkinek! Gyorsak, kreatívak, minden kérést figyelembe vettek!
Pappné Dancza Melinda

Pappné Dancza Melinda

Gyors, korrekt ügyintézés. A kommunikáció szuperül működött és gyorsan reagáltak minden észrevételre, kérésre, kérdésre. Az ajándéknak szánt gravírozott pendrive-ok nagy sikert arattak. Ajánlani tudom őket! :)
Kunné Nagy Andrea

Kunné Nagy Andrea

Szuper gyors visszajelzés és szolgáltatás, kedves kapcsolattartó!
Sipos András

Sipos András

Megbízható, precíz cég, kommunikatívak és segítőkészek. Ár-érték arány rendben van, végeredmény maximálisan megfelelő. Köszönjük a fa pendrive-okat!
Sáfár Nikolett

Sáfár Nikolett