Toll pendrive

Toll pendrive

Melyik a két legnépszerűbb reklámajándék? Naná, hogy a toll és a pendrive!

Kreatív, praktikus és mindig velünk van! Válassz toll pendrive-jaink közül, nem fogsz csalódni! Kérd ajánlatunk 100 darabtól kedvezménnyel!

Fenti toll pendrive-jaink praktikus modelljeink csúcstermékei. Jó helyen jársz, ha multifunkciós pendrive-ot keresel! Ha a pendrive-on túl még klasszikus reklámajándékkal is, mint a toll meglepnéd ügyfeled! Hisz ki ne használna egy tollat vagy épp egy pendrive-ot. És mikor használja, akkor rögtön a Te céged jut eszébe, hisz tőled kapta, hálás neked ezért a kedvességért!

Toll pendrive lehet 2 az 1-ben, tehát toll és pendrive, vagy épp 3 az 1-ben tehát érintőtollal is továbbfejlesztett modell. Az érintőtoll végződés jól jöhet, ha okostelefonunkon, tabletünkön böngészünk esetleg rajzolunk, így könnyedén, egyszerűen használható ez a pendrive.

A megfelelő toll pendrive kiválasztásánál szempont, hogy hol is helyezkedik el a beépített memória modul. A Micra, Catfly és Trieszt toll pendrive esetében például kimondottan elegáns megoldás, hogy a memória modul a toll végében helyezkedik el. Így ha pendrive-unk csatlakoztatjuk számítógépünkhöz, a tollat mellette ugyanúgy tudjuk használni. A memória modul új típusú, vékony usb flash, így maga a toll test vékony és kellemes fogású. A Trieszt pendrive esetén pedig bőr borítású maga a tollszár.

A Mywon toll pendrive esetén is furfangos megoldást alkalmaztak a tervezők, a pendrive trükkösen nem a toll testben, hanem a kupakban helyezkedik el, így a toll itt is zavartalanul használható a pendrive-val egy időben.

A klasszik megoldást a Jupiter 3az1-ben és az Office fa toll pendrive képviseli. Itt egyeszerűen a válasszuk ketté a pendrive-ot és az USB memóriát a pendrive rész a toll test közepében található

Különleges megoldást nyújt a Pico toll pendrive, mely egyik fele micro usb prottal, másik fele hagyományos A típusú USB porttal ellátott.

Böngéssz kínálatunkból, kérj ingyenes látványtervet! Nem fogsz csalódni.

Az egyedi toll pendrive rendelésének menete:

  1. Kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot az "Érdekel a termék" gomb lenyomásával. Töltsd fel céglogód vagy a kért feliratot az ajánlatkérés során.
  2. Kollégánk hamarosan telefonon is megkeres, hogy egyeztessünk elképzelésedről és a piacon fellelhető legjobb árajánlatot készítse számodra.
  3. Az ajánlat kézhezvételével együtt egy látványtervet is kapsz majd, hogy nézne ki egyedi toll pendrive-od.
  4. Az ajánlat kézhezvétele után várjuk megrendelésed, hogy Téged is mihamarabb elégedett ügyfeleink között üdvözölhessünk.
  5. A kapott látványtervet addig módosítjuk, míg teljesen megfelel elvárásaidnak.
  6. Ha a látványtervet jóváhagyod, utána legyártunk és fotón átküldünk Neked egy un. előgyártási mintadarabot, hogy lásd, milyen lesz igaziból a tömeggyártás. Itt még ha szükséges, mindig tudunk változtatni a formán. (Bár általában nem szükséges, hiszen a minta kép is ugyanígy néz ki.)
  7. A mintát képen is jóváhagyhatod, vagy akár fizikailag is kezedben foghatod. Ha tetszik, indulhat a tömeggyártás, a teljes mennyiség legyártása.
  8. Az egyedi toll  pendrive-okat az egyeztetett határidőre szállítjuk
  9. Elégedettségi kérdőívet küldünk, melyben kérjük véleményed az elkészült egyedi termékkel kapcsolatosan.

Hivatalos Google értékelések

Elégedett ügyfeleink véleménye

Nagyon megbízható cég, gyors ügyintézés, korrekt árak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
KG Dental, Mosonmagyaróvár

KG Dental, Mosonmagyaróvár

Rendkívűl gyors rendelés teljesítés, hatékony kommunikáció.
Nádasdi Anikó

Nádasdi Anikó

Nagyon elégedett vagyok. Korrekt, pontos szállítás, udvarias kiszolgálás!
Tóth Géza

Tóth Géza

Korrekt és gyors együttműködés volt a céggel, pontosan teljesítették a megbeszélteket, bátran ajánlom őket mindenkinek.
Balogh Miklós

Balogh Miklós

Rendkívül korrekt ügyintézést tapasztaltam. Mindenkinek ajánlom a céget.
Füzes Gyula

Füzes Gyula

Ajánlom bárkinek! Gyorsak, kreatívak, minden kérést figyelembe vettek!
Pappné Dancza Melinda

Pappné Dancza Melinda

Gyors, korrekt ügyintézés. A kommunikáció szuperül működött és gyorsan reagáltak minden észrevételre, kérésre, kérdésre. Az ajándéknak szánt gravírozott pendrive-ok nagy sikert arattak. Ajánlani tudom őket! :)
Kunné Nagy Andrea

Kunné Nagy Andrea

Szuper gyors visszajelzés és szolgáltatás, kedves kapcsolattartó!
Sipos András

Sipos András

Megbízható, precíz cég, kommunikatívak és segítőkészek. Ár-érték arány rendben van, végeredmény maximálisan megfelelő. Köszönjük a fa pendrive-okat!
Sáfár Nikolett

Sáfár Nikolett