A legjobb céges reklámajándékok

A legtöbb cégnek sajnos nincs ideje arra, hogy azon ötleteljenek milyen reklámajándékot szerezzenek be partnereik, ügyfeleik vagy épp az alkalmazottaik számára.

 Éppen ezért a PendriveGuru csapata most összeválogatta, hogy milyen termékek lehetnek a 2022-es évben a legnagyobb befutók a reklámajándékok terén.

Környezetbarát termékek

Az elmúlt években egyre nagyobb lendületet vett a környezetvédelem és ezzel egyúttal megjelent a piaci igény az eco termékekre. Szerencsére egyik cégnek sem kell aggódnia, ha ilyen típusú reklámajándékot keres, ugyanis szinte minden termék típusnak megvannak már a környezetbarát alternatívái. Nézzünk is meg pár remek példát ezekre a termékekre.

Környezetbarát tollak

A tollak szinte mindig jó döntések lehetnek, ha reklámajándékról van szó. Szerencsére nem csak típusban széles a választékunk, de anyagukban is. Különböző lebomló anyagokból is készülnek már tollak, például bambuszból vagy búzaszalmából, de léteznek tollak újrahasznosított műanyagokból is.


Környezetbarát tech termékek

A különleges tech termékekről sem kell lemondani, ha a környezetvédelem a cél. Számos termék áll ebben az esetben is a rendelkezésünkre. Mint például a búzaszalma hangszórók vagy a bambusz vezeték nélküli töltők, vagy pendrive. De ebben a termék kategóriában is léteznek újrahasznosított műanyagból készült dolgok, mint például a különleges vezeték nélküli töltést is tudó jegyzetfüzet.


Egyéb környezetbarát termék lehetőségek

A fentebb említett kategóriákon kívül a klasszikus reklámajándékok széles választéka elérhető fenntartható formában. Többek között kulacsok, kulcstartók, nyakpántok és még nap estig sorolhatnánk az izgalmasabbnál izgalmasabb termék variációkat.


Tech termékek

Az okoseszközök korában szinte természetes, hogy ezeket a termékeket reklámajándéknak használják a cégek. Már fentebb a környezetvédelmi kategóriában is tettünk rájuk egy rövid kitérőt, de most szeretnénk részletesebben is bemutatni, hogy milyen termékek állnak rendelkezésére a cégeknek, ha ezen a vonalon gondolkodnak.

Power bankok

A power bankok elengedhetetlen részei a mindennapoknak, hiszen minden ember kezében több olyan eszköz is van, amelyek könnyen lemerülnek és igénylik a töltést. Éppen ezért praktikus ajándék lehet üzleti partnerek számára egy igényes és elegáns power bank.


Vezeték nélküli töltők

Az előzetesen említett power bank még modernebb változata a vezeték nélküli töltő. Ezek a praktikus eszközök még azt sem igénylik, hogy a telefonunkhoz legyenek kapcsolva, pusztán azzal töltik a készülékeket, hogy ráhelyezzük őket. Irodákba, konferencia termekbe és megbeszélésekre a legtökéletesebb ajándék.


Audio eszközök

Az audio eszközök is szerves részét képezik az okos eszközöknek. Ebbe a csoportba tartoznak a különböző fül és fejhallgatók, hangszórók, hangfalak és minden ezekhez hasonló eszköz. Ezekben a termékekben nem csak az a jó, hogy kiváló ajándékok bárki számára, hanem az is, hogy pillanatok alatt egyedivé tehető, így máris tudjuk vele a cégünket képviseltetni. Ezekből az eszközökből is számos variáció közül választhatunk. Kínálatunkban megtalálhatóak a letisztult környezetbarát hangszórók és fülhallgatók is. De ezen kívül számos minőségi logózható formájuk akad. 


Örök klasszikusok

Az örök klasszikusok azok a reklámajándékok amik bármikor bevethetőek és biztosan megállják majd a helyüket. Ezeket az ajándék tárgyakat ajánljuk kiállításokra és különböző szakmai börzékre, ahova valami ki extra apróságra van szükség ahhoz, hogy a standokhoz vonzunk potenciális ügyfeleket.

Speciális tollak

A tollak alapvetően hétköznapi ajándéknak számítanak, de egy apró csavarral lehetnek nagyszerű reklámtárgyak. Úgy lehet őket a legegyszerűbben feldobni, ha egy többfunkciós darabot választunk, vagy egy különleges anyag kombinációt. A tollak végtelen lehetőséget rejtenek magukban. Szinte az egyik legkönnyebben egyedivé tehető reklámtárgyak. Mutatjuk is mire gondoltunk:


Bevásárlókocsi érme

A básárlókocsi érmék az igazi jolly jokerek. Egyszerre kulcstartók és használati tárgyak. A legjobb bennük, hogy ezek által a kis apró tárgyak által a cégünk logója mindig ott lehet majd ügyfeleink zsebében és hosszútávon emlékezteti majd őket ránk. Számos formában és kivitelezésben elérhetőek, hogy minél inkább illeszkedni tudjanak az adott cég arculatához. A legtökéletesebb szóró ajándékok egyike.


Kulcstartók

A kulcstartók pontosan azt a célt szolgálják, mint a bevásárlókocsis érme. Mindig ott lehetünk partnereink zsebében, kezében. Nap, mint nap látják a logónkat és ez egy hosszútávú bizalmat épít ki tudat alatt bennük. Manapság már a kulcstartók tárháza végtelen. Számos többfunkciós és teljesen egyedi alakú kulcstartó elérhető már. 100%-osan személyre szabható és utánozhatatlan lesz.


Összefoglaló

Mindig valljuk azt, hogy meghatározza a céget, hogy mit ad ajándékba az ügyfelei számára. Egy jól megválasztott reklámajándék, ami illeszkedik a cég profiljához, az csak emelni tud a vállalkozás minőségén. Mindig törekedjünk arra, hogy ehhez mérten válasszunk reklámajándékot.

Dönts te is jól és válaszd a PendriveGuru csapatát, és válaszd a minőségi, egyedi ajándékokat.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy