Type C pendrive

Type C pendrive

Kiimondottan gyors sebességű adatátvitel okostelefonunk és asztali számítógépünk között:

Digitalizáció korában élünk és lehetőségeink korlátlanok! A saját telefonod egy újabb C csatlakozós telefon, a gyerekedé még régi Mikro USB-vel van ellátva. Esetleg szeretnél könnyedén nagy méretű videót megtekinteni Iphone-odon és nem a telefonod memóriáját szeretnéd terhelni vele.

Könnyebbé tesszük az átjárhatóságot okostelefonjaid, tableted és asztali géped között. Tudtad, hogy most már az USB C típusú csatlakozó az új norma? Ennek a C típusú csatlakozónak az a nagy előnye, hogy mindegy, melyik irányból csatlakoztatjuk a készülékünkhöz mindegyik irányból működőképes. 

Praktikus kifordítható házas pendrive modelljeink elegánssá teszik ennek a kis eszköznek a megjelenését. Fém felületen kimondottan jól mutat egy gravírozás és UV nyomtatás is. A klasszikus és népszerű Twister Type C pendrive az alap. Legnépszerűbb Twister pendrive Nagy Testvére, hiszen egyik oldal megmarad a kifordíthatós A típusú USB memória, míg a másik oldalán az új, C típusú csatlakozó található. Még tovább menve megjelennek, a mini verziók is, mint például a Win Type C okospendrive, mely egy igazán kompakt formája a Type C pendrive-oknak. 

Multifunkciós Type C pendrive-ot is találsz kínálatunkban, mint a STAR vagy a DESIRE modell, melyek Type C csatlakozóba, micro USB portba és iPhone csatlakozóba is könnyedén illeszthetők, könnyedén átjárhatóvá téve az eszközök közötti fájlcserét.

Ajándékozz egyedi USB C típusú pendrive-ot bizalommal! Ez a jelen technológia alapja.

Az egyedi pendrive rendelésének menete:
  1. Kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot az "Érdekel a termék" gomb lenyomásával. Töltsd fel céglogód vagy a kért feliratot, képet már az ajánlatkérés során.
  2. Kollégánk hamarosan telefonon is megkeres, hogy egyeztessünk elképzelésedről és a piacon fellelhető legjobb árajánlatot készítse számodra.
  3. Az ajánlat kézhezvételével együtt egy látványtervet is kapsz majd, hogy nézne ki egyedi pendrive-od.
  4. Az ajánlat kézhezvétele után várjuk megrendelésed, hogy Téged is mihamarabb elégedett ügyfeleink között üdvözölhessünk.
  5. A kapott látványtervet addig módosítjuk, míg teljesen megfelel elvárásaidnak.
  6. Ha a látványtervet jóváhagyod, utána legyártunk és fotón átküldünk Neked egy un. előgyártási mintadarabot, hogy lásd, milyen lesz igaziból a tömeggyártás. Itt még ha szükséges, mindig tudunk változtatni a formán.
  7. A mintát képen is jóváhagyhatod, vagy akár fizikailag is kezedben foghatod. Ha tetszik, indulhat a tömeggyártás, a teljes mennyiség legyártása.
  8. Az egyedi pendrive-okat az egyeztetett határidőre szállítjuk
  9. Elégedettségi kérdőívet küldünk, melyben kérjük véleményed az elkészült egyedi termékkel kapcsolatosan.

Hivatalos Google értékelések

Elégedett ügyfeleink véleménye

Nagyon megbízható cég, gyors ügyintézés, korrekt árak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
KG Dental, Mosonmagyaróvár

KG Dental, Mosonmagyaróvár

Rendkívűl gyors rendelés teljesítés, hatékony kommunikáció.
Nádasdi Anikó

Nádasdi Anikó

Nagyon elégedett vagyok. Korrekt, pontos szállítás, udvarias kiszolgálás!
Tóth Géza

Tóth Géza

Korrekt és gyors együttműködés volt a céggel, pontosan teljesítették a megbeszélteket, bátran ajánlom őket mindenkinek.
Balogh Miklós

Balogh Miklós

Rendkívül korrekt ügyintézést tapasztaltam. Mindenkinek ajánlom a céget.
Füzes Gyula

Füzes Gyula

Ajánlom bárkinek! Gyorsak, kreatívak, minden kérést figyelembe vettek!
Pappné Dancza Melinda

Pappné Dancza Melinda

Gyors, korrekt ügyintézés. A kommunikáció szuperül működött és gyorsan reagáltak minden észrevételre, kérésre, kérdésre. Az ajándéknak szánt gravírozott pendrive-ok nagy sikert arattak. Ajánlani tudom őket! :)
Kunné Nagy Andrea

Kunné Nagy Andrea

Szuper gyors visszajelzés és szolgáltatás, kedves kapcsolattartó!
Sipos András

Sipos András

Megbízható, precíz cég, kommunikatívak és segítőkészek. Ár-érték arány rendben van, végeredmény maximálisan megfelelő. Köszönjük a fa pendrive-okat!
Sáfár Nikolett

Sáfár Nikolett