Kapcsolat

Csapatunk

Háriné Pomogács Henrietta

Háriné Pomogács Henrietta

Key Account Manager

+36 20 374 8277

henrietta@ajandekguru.hu

Benedeczki Krisztina

Benedeczki Krisztina

Key Account Manager

+36205346959

hello@ajandekguru.hu

Berecz Beatrix

Berecz Beatrix

Key Account Manager

+36205336898

info@ajandekguru.hu

Berndt Fruzsina

Berndt Fruzsina

Értékesítési vezető

+36 70 231 4384

fruzsina@ajandekguru.hu

Bemutatkozás

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik reklámajándékokkal. Ügyfeleink azért szeretnek minket, mert mi vagyunk a piacon a legrugalmasabb reklámajándék gyártó. Termékeink főleg az elektronikai termékek, mint pendrive, power bank, bluetooth hangszóró, illetve telefonhoz kapcsolódó okos termékek. Azért ez a termékkör, mert célunk, hogy hasznos és praktikus ajándéktárgyat kapjon az ügyfél, amit folyamatosan használ, nem a fiókba rejti és elő sem veszi. Manapság mindenki a telefonját nyomkodja folyamatosan, egy telefonnal kapcsolatos reklámajándéknak mindenki örül, használni fogja.

Minden terméket teljesen a rendelő cég arculatára, a cég logójával ellátva szállítunk.

Egy okosan megválasztott reklámajándék képviseli céged és mondanivalód az ügyfelednél akkor is, amikor Te már nem vagy ott fizikailag. Már 10 darabtól készítünk egyedi ajándékot, kiállításra, vásárlás ösztönző kampányokhoz, partnereknek üzleti ajándékként ötletes megoldásokat biztosítunk. 

S​ok évig dolgoztam az egyik legnagyobb reklámcégnél és azt tapasztaltam az ügyfelek sokszor nem szeretnének több szász oldalas katalógusból sem választani, mert teljesen egyedi elképzeléseik vannak. Ezzel tökéletesen egyet értek, hiszen egy céges ajándék arra szolgál, hogy szolgáltatásunk beleégjen ügyfeleink memóriájába. Erre alapozva hoztam létre a PendriveGuru-t, ahol szabadságot adunk a kreativitásnak.

Számomra fontos első osztályú termékekkel, odaadó munkát végeznem, hiszen pont az egyedireklámajándék  az az ajándék, mely elsőrangú helyet töltenek be ​cége marketing-kommunikációjában. Ha az egyedi reklámajándék gyönyörű és tökéletesen funkcionál az ügyfe​led könnyen újrarendel, továbbajánl​ja​ ismerőseinek is ​és jó referenciát ad. 

Mindig arra törekszem, hogy a vevő​ink​ visszakapják a befektetett pénzük értékét, és néha még annál is egy kicsit többet. Ez azt jelenti, hogy sohasem leszek gazdag, viszont nyugodtan fogok aludni éjszakánként. Ha valami nem a jó irányban halad, álmatlan éjszakáim vannak… Törődöm az elvégzett munka minőségével, és erre személyem ad garanciát.

Németh Rita, ügyvezető

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy