Ajánljuk magunkat – a Kamara is minket ajánl!

Örömmel és büszkeséggel osztjuk meg veletek, hogy 2024-ben megpályáztuk és elnyertük a „Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás” – Védjegyprogram címet a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elismerésének köszönhetően.


 Ez a kitüntetés nem csak egy díj, hanem az ügyfeleink és partnereink felé irányuló kötelezettségvállalásunknak és minőségi szolgáltatásainknak a hivatalos elismerése.

Több mint egy évtizede vagyunk jelen a reklámajándék piacon, és büszkék vagyunk arra, hogy a rugalmasság terén egyedülállóak vagyunk. Küldetésünk, hogy olyan praktikus és hasznos ajándékokat tervezzünk, amelyeket ügyfeleink mindennap szívesen használnak, és nem csak a fiók mélyére száműznek.

Hálásak vagyunk azért, hogy a PendriveGuru-t a vállalkozások között elismertnek tartják. Ez nem csak egy díj a falon, hanem egy jelzés arra, hogy a cégünk szilárdan áll a minőség és megbízhatóság talaján. Az elnyert védjegy azt is jelenti, hogy az ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, tudva, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat kapják tőlünk. A védjegyprogramnak köszönhetően mostantól még inkább elkötelezettek vagyunk abban, hogy a kreativitás és minőség terén új magasságokba emeljük a mércét.

Fontosnak tartjuk, hogy megosszuk ezt az eredményt veletek, mert minden elért mérföldkő és elismerés nemcsak a miénk, hanem hűséges ügyfeleinké és támogatóinké is.

Köszönjük minden ügyfelünknek, partnerünknek és kollégánknak, akik részesei voltak ennek a sikernek. Büszkén és alázatosan ígérjük, hogy továbbra is az elkötelezettség és a kreativitás zászlaját magasra emeljük, hogy minden egyes ügyfelünk elégedetten és emlékezetesen hagyja el a PendriveGuru-t, hiszen nélkülük ez a sikertörténet nem lenne teljes. 


Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy