Duracell power bank, mely 14-szer tölt fel egy átlagtelefont

Igazi kis erőművek, 14-szer töltenek fel egy telefont: megjöttek a Duracell óriási elemnek kinéző hordozható vésztöltői

Két különleges power bankkel (vésztöltővel) rukkolt elő a Duracell. Óriási energiatartalékaik vannak, és vezeték nélküli töltéssel is képesek táplálni a telefonokat és más eszközöket.

Két új hordozható „erőművet” mutatott be a Duracell, az M150-et és az M250-et. Mindkettő olyan, mint egy óriási Duracell elem, amely USB-tápegységként és vezeték nélküli telefontöltőként funkcionál saját töltődokkolóval, kábeltárolóval.

A kisebbik modellben, a 816 grammos M150 Power Bankben egy 25 ezer mAh (vagy 91 Wh) kapacitású akkumulátor kapott helyet, amellyel – állítja a Duracell – egy okostelefon hatszor, egy tablet háromszor, egy fülhallgató és egy okosóra 50-szer, egy drón négyszer, egy laptop pedig egyszer tölthető fel teljesen. Ennek érdekében a Duracell két USB-C portot alakított ki a power banken, az egyik 100 watt, a másik pedig 60 watt teljesítményű. Van még két USB-A port, amelyek mindegyike 18 wattot szolgáltat.

© Duracell

Az eszköz különlegessége a tetején lévő Qi töltőpárna integrált mágnesgyűrűvel, mivel ez kihajtva például egy Apple iPhone 15-öt tölthet akár 15 wattosan, és egyidejűleg rögzítve is tarthatja a telefont, bármilyen szögben helyezték is el. Maga a powerbank USB-C-n keresztül 60 wattosan, vagy vezeték nélküli töltődokkolóval valamivel lassabban tölthető. Ha a töltőpadot kinyitják, van egy kis tárolóhely egy tetszőleges töltőkábel számára.

A nagyobbik modell, az M250 hasonló kialakítású, és ugyanazokat a portokat kínálja, mint kistestvére, az M150, de több mint 2 kilogrammot nyom, és sokkal nagyobb, 60 000 mAh-s vagy 216 Wh-s akkumulátor van benne. Az USB-C és USB-A portok és a vezeték nélküli töltési lehetőség mellett egy 100 W teljesítményű AC port is található benne. A töltődokkolójával körülbelül 5,5-6 óra alatt teljesen feltölthető.

A Duracell szerint az M250 akár 3 laptop-, 14 telefon-, 8 tablet-, 100 fülhallgató- és okosóratöltést, valamint 9 dróntöltést is képes végrehajtani. Van rajta egy nagyméretű, gyűrű alakú LED, ami egy gombnyomással bekapcsolható. Ebben a modellben is van egy kis tárolóhely egy tetszőleges töltőkábel számára, viszont mellette még egy teljes USB-C töltő is elfér.

A kisebbik Duracell power bank 199 dollárba (ez nagyjából 70 ezer forintnak felel meg), a nagyobbik pedig 299 dollárba (105 ezer forintnak megfelelő összegbe) kerül az Egyesült Államokban. Hivatalos európai árazása még nincs. (forrás hvg.hu)

Ezt a fajta power bankot ugyan még nem választhatjátok céges logóval, viszont ajánlom figyelmetekbe a lenti Duracell modelleket, melyeket saját logóval emblémázva kérjetek tőlünk bizalommal.

Duracell egyedi power bank

https://www.ajandekguru.reklam.hu/hu/termek-kategoriak/markas-termekek/duracell-powerbank-mini

https://www.ajandekguru.reklam.hu/hu/termek-kategoriak/markas-termekek/maxi-duracell-powerbank


Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy