Egyedi 3D gumis pendrive-ok

Képzeld el, hogy a reklámajándék, amit adsz, az 100%-ban a te céged igényeihez van igazítva és nem lesz belőle még egy ugyan olyan a piacon. Lehetséges ez? IGEN!

A PendriveGuru csapatának nincs lehetetlen. Ismerd meg egyik legnépszerűbb termékünket a 3D gumis pendrive-okat. Az egyedi mindig megjegyezhetőbb és emlékezetesebb, mint a sablonos és hétköznapi tárgyak.

Cégünk egy különleges reklámajándék lehetőséget kínál a cégek számára. A 3D gumis termékek a reklámajándékok egy magasabb szintjét képviselik azzal, hogy teret biztosítanak a fantázia számára. Gyakorlatilag bármilyen forma elkészíthető ezzel a technológiával. A termékek PVC anyagból készülnek és egy egyedi forma segítségével öntik ki őket a cégek elképzelései szerint.


A termékek annyi korláttal rendelkeznek, hogy 100x100x100 mm lehet a maximális méretük. Ezen kívül tényleg csak a képzelet szab határokat a termékeknek. Egy ilyen reklámajándék garantáltan maradandó és emlékezetes marad minden ügyfél számára. Ezek a termékek annyira egyediek és különlegesek, hogy biztos lehetsz benne, hogy partnereid éveken keresztül megőrzik majd őket.


Készíttesd el legnépszerűbb termékedet, logódat vagy bármilyen kreatívot, amely a cégedet képviselheti az ügyfelek szemében. Legyél mindig ott a zsebükben, az irodájuk asztalán a hétköznapok során és emelkedj ki a tömegből. Ezek a 3D-s reklámajándékok kiválóan alkalmazhatók, mint céges karácsonyi ajándék vagy épp egy marketing kampány részeként egy új termék/szolgáltatás bevezetésénél.


Beszereznéd te is cégednek a legmodernebb és legegyedibb reklámajándékokat? Akkor irány a webshopunk! Ha pedig bármelyik termékünk felkeltette az érdeklődésed, akkor kérd egyedi ajánlatodat még MA!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy