Ezekkel az ajándékokkal nem lőhetsz mellé-2. rész

Elérkeztünk a mini sorozatunk második részéhez, amelyben a legizgalmasabb és legmodernebb reklámajándékokat mutatjuk be, amelyekkel biztosan nem lőhetsz mellé és garantált velük a siker.

 Sorozatunk első részét itt olvashatjátok, amiben már bemutattunk 5 izgalmas ajándék ötletet cégek számára.

De miért is fontos a reklámajándék? Miért éri meg manapság a cégeknek ilyesmibe fektetni?

Rengeteg cég küzd azzal, hogy megnyerje és megtartsa célközönsége figyelmét. Ilyenkor jönnek jól a különböző szóróajándékok és reklámtárgyak, amelyek nem csak, hogy figyelemfelkeltők, de pozitív érzést is társítanak a cégekhez.

Lássuk mik azok a top termékek, amiket a PendriveGuru csapata javasol a cégek számára, hogy kitűnjenek versenytársaik közül és megnyerjék a célközönségüket.

Okos kiegészítők

Manapság minden ember rendelkezik már okos eszközökkel, így az egyik legpraktikusabb reklámajándék számukra, ha valamilyen okos kiegészítőt adunk meglévő telefonjaik mellé. Ilyen okos kiegészítő lehet akár egy vezeték nélküli töltő, vagy egy autós telefon tartó, de akár egy selfie bot vagy telefonos VR szemüveg jó ajándék lehet. Természetesen minden terméket el lehet látni céglogóval, hogy biztosan egyedi és utánozhatatlan ajándék lehessen belőle.


Noteszek, okos mappák

A noteszek szintén kiváló és praktikus kis ajándékok lehetnek bárki számára. Egyúttal mindig kéznél vannak így jól látható reklámfelületet biztosítanak.. Ha pedig igazán modern a cég, akkor okos iratmappákba fektet. Ezek a termékek forradalmasították a mappák és noteszek fogalmát. Az okos iratmappák számos hasznos funkcióval rendelkeznek, többek között telefon töltésre is alkalmasak. Ezek az eszközök nem csak ügyfeleknek, de az alkalmazottaknak is jó ajándékok lehetnek.


Bluetooth hangszórók

A hangszórók modern, stílusos és minőségi reklámajándékok. Biztos lehetsz benne, hogy ügyfeleidnek le fog esni az álluk, amikor karácsonykor egy céglogós JBL hangszóróval köszönöd meg nekik az egész éves együttműködést. Egy hangszórónak mindig, mindenki hasznát tudja venni a hétköznapok során, éppen ezért ennél jobb ajándék nem is kell.


Nyakpántok

A nyakpántok azok a reklámajándékok, amelyeket szinte biztos, hogy minden cég vásárol legalább egyszer. Ez nem véletlenül van így, hiszen a nyakpántoknak számos hasznos funkciójuk van. Amellett, hogy céges rendezvényeken elengedhetetlen a használata, jó reklámfelületet biztosít a cégnek, hiszen ott fog lógni mindenki nyakában ez a kis hasznos tárgy.


Ha bármely termékünk felkeltette az érdeklődésed, keress minket bizalommal. Irány a webshopunk vagy kérd egyedi ajánlatunkat még MA a következő email címen: info@pendriveguru.hu

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy