Hogyan tudod elérni, hogy hosszú sorokban álljanak kiállítói standodnál az érdeklődők?

Február 1-jén Székesfehérváron, a HR Fest konferencián vettünk részt kiállítóként. Szuper érzés volt egész nap érdeklődőkkel egyeztetni és a standunkon az egyediségünk és kreativitásunk is megmutatni.


Marketingesként összegyűjtöttük nektek tippjeinket, hogy mitől lesz a standotok kimondottan érdekes és vevőcsalogató. Így készültünk mi:

1. Feltűnő dekoráció, figyelemfelkeltő dizájn: Legyen merész, egyedi és színes! Válassz olyan színeket és dizájnt, ami kitűnik a tömegből, azonnal felkelti a látogatók figyelmét és megmarad emlékezetükben.

2. Mosolygós, proaktív munkatársak: Az emberek mindig a kedves, vidám, segítőkész emberekkel szeretnek beszélgetni. Gondoskodj róla, hogy a standodnál mindig legyenek mosolygós, proaktív munkatársak, akik készségesen válaszolnak minden kérdésre és segítenek az érdeklődőknek.

3. Kézbe vehető minták, újdonságok helyszíni bemutatása: A látogatók szeretik megfogni, kipróbálni a termékeket, mielőtt megvásárolják azokat. Biztosíts nekik lehetőséget erre a standodon, mutass be új termékeket, mintákat, amikkel felkelted az érdeklődésüket.

4. Egy kis édesség, kóstolható finomságok: Az emberek szeretik a kóstolókat, finom falatokat. Kínálj egy kis édességet, apró falatokat a standodon, hogy odavonzd az édesszájú ügyfeleket.

5. Nyereményjáték választható ajándéktárgyak, természetesen céglogóval: A nyereményjáték mindig vonzó lehetőség az érdeklődők számára. Izgalmas játék, kipörgethető praktikus ajándékok. Nálunk a szerencsés résztvevők bluetooth-os kulcskeresőt, fenyőmagos jegyzetfüzetet, örökíró ceruzát és zsákbamacskát is nyerhettek!

Cégünk továbbra is élen jár a kreatív és egyedi megoldásokban!

Ügyfeleink azért szeretnek minket, mert mi vagyunk a legrugalmasabb reklámajándék cég a piacon! A lehetetlent azonnal teljesítjük, a csodára 3 napot várni kell! Ha szeretnéd céged megkülönböztetni a versenytársaktól, és egyedi, az üzleti céloknak megfelelő reklámajándékokkal és kiállítási megjelenéssel szeretnél kitűnni a tömegből, állunk rendelkezésedre. Kreatív csapatunk minden igényt kielégít, és segít elérni a kitűzött célokat.

IMÁDUNK ÖTLETELNI! Keress minket konkrét ötletekkel vagy kérésedre összeállítjuk a teljes kiállítási bemutatkozó csomagot!

Egy kis ízelítő NŐNAPI ajánlatunkból


Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy