"Őszi Lélekemelő: Céges Csapatépítés a Szabadban"

Ahogy az ősz lassan beköszönt és a nyári nyaralások után mindenki visszatér a mindennapi rutinba, ideális alkalom kínálkozik arra, hogy a csapatot újra összekovácsoljuk egy felejthetetlen csapatépítő keretében.

Az őszi természet varázslatos színekben pompázik, és a hűvösebb időjárás is ideális a szabadtéri tevékenységekhez. Miért is ne hoznánk létre egy olyan céges rendezvényt, amely az összetartást, a vidámságot és a lendületet sugározza - brandingelt formában?

Az "Őszi Lélekemelő" csapatépítő esemény során a kollégák különféle izgalmas és szórakoztató tevékenységekbe kezdhetnek, mint például túrázás a természetben, csapatversenyek, kreatív műhelyek, kenuzás, tollasozás, bográcsozás... szabadidős programok. Az eseménynek a PendriveGuru “Relax csomag”-ja adja meg az egyedi és emlékezetes hangulatát. A csomag tartalmazhat egyedi, céges logós ajándékokat: baseball sapkát, nyakpántot, re-poharat és még sok mást, amelyeket a résztvevők a csapatépítő során is használhatnak. Ezek a tárgyak nem csak emlékeztetők lesznek, hanem erősíthetik a csapat identitását és összetartását, erősíthetik a márkahűséget, a céghez való lojalitást - és az Employer Branding kitűnő eszközei lehetnek.

Az "Őszi Lélekemelő" csapatépítő esemény olyan lehetőség, ahol a kollégák újra közel kerülhetnek egymáshoz, megerősíthetik a kapcsolataikat és együtt élvezhetik az őszi szépséget és friss levegőt. Ezzel a rendezvénnyel nem csak a csapatmunka és az összetartás erősödhet meg, hanem az alkalmazottak is feltöltődhetnek és új lendületet kaphatnak az előttük álló munkahónapokra.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy