Varázslatos Mikulásajándékok: Egyedülálló Ünnepi Élmények a Céges Családnak

Kedves Olvasóink, Ahogy beköszönt a tél, az esték egyre hosszabbá válnak és várjuk a hóesést, mi sem kívánunk mást, mint bekuckózni egy meleg otthonban, egy bögre kakaóval a kezünkben, miközben a kandalló lángjai vidáman duruzsolnak.


Kedves Olvasóink,

Ahogy beköszönt a tél, az esték egyre hosszabbá válnak és várjuk a hóesést, mi sem kívánunk mást, mint bekuckózni egy meleg otthonban, egy bögre kakaóval a kezünkben, miközben a kandalló lángjai vidáman duruzsolnak. Tudjuk, hogy a hideg időjárás és a karácsonyi hangulat csodás pillanatokat teremt, ezért mi is azt szeretnénk, hogy mindenki kényelmesen élvezhesse az ünnepeket.

Éppen ezért idén a PendriveGuru csapata egy különleges Mikulásajándék-csomaggal állt elő a HR-esek, cégvezetők, céges beszerzők számára, amely az ünnepi varázslatot közvetíti céges családjaitok felé.

A Mikulás puttonyunk nem csak egyszerű ajándékokat tartalmaz, hanem egy igazi ünnepi élményt kínál. Ebben a különleges ajándékcsomagban megtalálható minden, amire szükségetek lehet, hogy kollégáitok, munkatársaitok a karácsonyi hangulatot a saját otthonukban megteremthessék. Válogassatok kedvetekre a céges Mikuláscsomagba:

Karácsonyi Nyomda: Tegyétek még személyesebbé az ünnepi üdvözleteket egyedi karácsonyi nyomdával, amelyet a gyermekek is imádni fognak használni!

Puha Plüss Rénszarvas: A hóesés és a karácsonyfák varázslatos világa köszönt be otthonotokba ezzel a kedves és meghitt plüss rénszarvassal.

Kreatív Kiegészítők: A gyerekek és felnőttek is élvezhetik a karácsonyi együttalkotás örömét a téliszünetben a festhető karácsonyfa asztaldísszel és a különleges karácsonyi ceruzákkal.

Egyedi Képeslap: Küldjetek személyes üdvözleteket munkatársaitoknak, céges partnereiteknek, beszállítóitoknak egyedi logós képeslapunkkal, hogy még közelebb hozzátok az ünnepi örömöt.

Mikulás Sapka és Takaró: Vessétek bele magatokat a karácsonyi hangulatba egy kényelmes Mikulás sapkával - akár már a céges karácsonyi party-n.

Cukorkampó vagy Mikulás Alakú Radír: A stressz leküzdésére és a jókedv megőrzésére szolgáló cukorkampó alakú radír, amely még a legnehezebb pillanatokban is mosolyt csal a kollégák arcára.

Minden ajándékunkat gondosan válogattuk ki, céges logóval elláthatod, céged arculatára szabhatod - hogy a karácsonyi varázslatot és az ünnepi meghittséget hozzuk el otthonotokba. A Mikulásajándék-csomagjainkat egyedi logós papírtáskában vagy dobozban szállítjuk, hogy még különlegesebbé tegyük az ajándékozást.

Ebben az ünnepi szezonban nem kell kimozdulnotok a hidegbe ahhoz, hogy megérezzétek a karácsony varázsát. A PendriveGuru csapata örömmel kínálja ezt az egyedülálló ajándékcsomagot, hogy az ünnepi örömöket a saját otthonotokban élvezhessétek.

Kívánunk nektek egy Boldog Karácsonyt és egy Varázslatos Új Évet, tele szeretettel és meghitt pillanatokkal!

Szeretettel,

A Pendriveguru csapata.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Személy