Bérnyomtatás hozott termékre

Bérnyomtatás hozott termékre

Mimaki UJF 3042 FX típusú nyomtatónkkal vállalunk hozott tárgyra történő nyomtatást!

Mit is kell tudnunk az UV nyomtatásról?

Előnyei:

- Azonnal használható nyomtatás

- Szinte bármilyen alapanyag: PVC, vinyl, mesh, canvas anyagok, habosított táblák, fa, fémlemezek, mágnesfólia, plexi, stb.

- Időtálló, nem kopik

- 4 szín kolor, fénykép nyomtatás egyszerűen

- Olcsó - nincs sablonköltség, szerszámköltség, beállási költség


Milyen alapanyagokra lehet UV nyomtatást használni?

Az UV nyomtatás egy olyan nyomdatechnológia megoldás, amikor a nyomtatás során a festék egy UV lámpa fényének hatására köt rá a hordozóra.  UV nyomtatással a következő alapanyagokra dolgozhatunk: PVC, vinyl, mesh, canvas anyagok, habosított táblák, fa, fémlemezek, mágnesfólia, plexi, stb.

Mimaki nyomtatóinkkal, tökéletes színes emblémákat készítünk, vagyis tárgyakra nyomtatunk. Kisebb mennyiség és sok szín esetén ez a leghatékonyabb megoldás.

Milyen méretben nyomtatunk UV technológiával?

Mimaki UJF-3042 FX UV nyomtatónk A3-as méretben nyomtat, sík felületeket. Az UV nyomtatás korszerű, gyors és költséghatékony technológia!

Víztiszta felületre lehet UV nyomtatni?

UV nyomtatóink fehér szín nyomtatására is alkalmasak, ennek segítségével szükség esetén fehér réteget, vagy rétegeket tudunk képezni az alapanyagokon, így elkerülhető, hogy “túl átlátszó” nyomat készüljön. Persze előfordul, hogy épp az a cél, hogy átlátszóbb legyen, vagy átvilágítható.

 Kis és közepes mennyiségnél (apróbb tárgyak esetében) költséghatékonyabban, ugyanis nem igényli azon előkészítési folyamatokat, mint hagyományos társa. Nincs szükség filmanyagra, klisére, stabilizált befogó célszerszámra, manuális vegyszerezésre, nyomófesték keverésre, oldószerekkel való közvetlen érintkezésre, késztermék szárítására), így több idő- és költségigényes munkafázis feleslegessé vált.

 Kifejezetten ajánlott tégelyek, kupakok, kisebb tárgyak, extra címkék nyomtatásához. A Pendrivegurunál főleg egyedi pendrive-ok logózására használjuk!


Az UV nyomtatás technológiája

 Az UV nyomtatási technológia alapvetően a hagyományos közvetlen oldószeres tamponnyomtatási technikát hivatott felváltani, annak minden előnyével együtt. Az UV nyomtató berendezések ugyanúgy, mint a tamponnyomó gépek közvetlenül a kiválasztott anyagra, termékre dolgoznak, de nem csak tárgyakra, hanem bármilyen sík anyagokra vagy íves fóliákra.

  A nyomtatott tárgyak szárítására nincs szükség, hiszen a nyomtatási folyamat része, hogy a berendezés uv-fény segítségével azonnal rögzítést végez, azaz egy fajta kémiai folyamattal rögzít, nem pedig párologtatással szárít. Káros kémiai gázok nem szabadulnak fel.

Hogyan működik a közvetlen tárgynyomtatás?

Gyorsaságra, a tamponnyomáshoz hasonlítva lassabb eljárás, kiemelendő viszont, hogy míg a tamponnyomásnál színenként gyártunk, egy terméken több szín tamponnyomás esetén többször is átmegy a gép, az UV nyomtató esetében a késztermék azonnal használható, hogy kikerült a folyamatból.

UV nyomtatásnál a festék ultraibolya fény hatására polimerizálódik, nincs száradási ideje, a nyomtatás után azonnal feldolgozható. Az UV tintából nem párolog semmilyen oldószer, az egészségre nem ártalmas. A kész nyomat napfénytől nem fakul és ellenáll az időjárásnak.


Sötét felületekre fehér szín alányomással fotóminőségű nyomatok készíthetők, átlátszó alapanyagokra akár mindkét oldalon különböző grafika nyomtatható egy közbenső fehér réteg alkalmazásával.

Kérd ajánlatunk UV bérnyomtatásra az : info@pendriveguru.hu e-mail címen

Hivatalos Google értékelések

Elégedett ügyfeleink véleménye

Nagyon megbízható cég, gyors ügyintézés, korrekt árak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
KG Dental, Mosonmagyaróvár

KG Dental, Mosonmagyaróvár

Rendkívűl gyors rendelés teljesítés, hatékony kommunikáció.
Nádasdi Anikó

Nádasdi Anikó

Nagyon elégedett vagyok. Korrekt, pontos szállítás, udvarias kiszolgálás!
Tóth Géza

Tóth Géza

Korrekt és gyors együttműködés volt a céggel, pontosan teljesítették a megbeszélteket, bátran ajánlom őket mindenkinek.
Balogh Miklós

Balogh Miklós

Rendkívül korrekt ügyintézést tapasztaltam. Mindenkinek ajánlom a céget.
Füzes Gyula

Füzes Gyula

Ajánlom bárkinek! Gyorsak, kreatívak, minden kérést figyelembe vettek!
Pappné Dancza Melinda

Pappné Dancza Melinda

Gyors, korrekt ügyintézés. A kommunikáció szuperül működött és gyorsan reagáltak minden észrevételre, kérésre, kérdésre. Az ajándéknak szánt gravírozott pendrive-ok nagy sikert arattak. Ajánlani tudom őket! :)
Kunné Nagy Andrea

Kunné Nagy Andrea

Szuper gyors visszajelzés és szolgáltatás, kedves kapcsolattartó!
Sipos András

Sipos András

Megbízható, precíz cég, kommunikatívak és segítőkészek. Ár-érték arány rendben van, végeredmény maximálisan megfelelő. Köszönjük a fa pendrive-okat!
Sáfár Nikolett

Sáfár Nikolett